Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills nya glädjebesked – bekräftar härliga familjelyckan

Foto: TT

I år firar kung Carl XVI Gustaf stort med anledning av att han suttit i hela 50 år på tronen.

Och dagen till ära får han sällskap av både Madeleine och Chris!

Den 15 september väntass det bli stor fest på Stockholms slott. Detta för att vår kung då har varit Sveriges konung i 50 år.

Det är inget litet firande som väntar – det sägs nämligen bli det största kungliga firandet på hela decenniet! Kungligheter från hela världen står på gästlistan.

Firandet är oerhört högtidligt och klädkoden för kvällen är förstås frack. Själva middagen kommer att hållas i den stora Rikssalen med vackert dukade bord och mat i världsklass.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Foto: Mikael Fritzon/TT

Chris och Madeleine kommer hem

Hovet har nu nyligen bekräftat för Svensk dam att hela kungafamiljen kommer att vara samlad för kungens firande – inklusive prinsessan Madeleine och Chris. Det blir faktiskt den första gången på nästan sex år som Chris deltar på en kunglig galamiddag. Senaste gången var under Nobelmiddagen 2017.

Enligt tidningen Svensk dam så kommer både Madeleine och Chris att skymtas redan dagen innan då Kungliga Operan ger sin jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater.

Dagen efter är den stora galamiddagen för kungen, men innan det så är det kunglig tacksägelsegudstjänst – Te Deum – i Slottskyrkan. Därefter följer sånghyllning vid Norrbro.

Nästa dag, efter galamiddagen, så åker kungaparet kortege genom Stockholm. Därefter går de ombord på kungaslupen Vasaorden, för en båttur på Stockholms ström.

Flytten till Sverige

Madeleine, Chris och barnen har planer på att flytta hem till Sverige från USA. Redan nu i augusti skulle de ha flyttat hem, men flytten har skjutits upp till nästa år. Tanken var att barnen prinsessan Leonore, prins Nicholas och prinsessan Adrienne skulle ha börjat i svensk skola nu i höst.

Det är oklart vad som orsakat framflyttningen, men hovet har tidigare nämnt husförsäljning och Migrationsverket som faktorer som strulat.

Vilket trevligt firande det kommer att bli för kungen! Så roligt att hela familjen samlas!

Dela gärna denna artikel på Facebook så att fler får nås av de glada nyheterna.

Exit mobile version