Prinsessan Madeleine väcker reaktioner – efter den här nya bilden på barnen: ”Så lik”

Här är prinsessan Madeleines härliga andra advent-hälsning hem till Sverige.

Nya bilden med barnen får svenska folket att jubla.

Prinsessan Madeleine bor sedan en tid tillbaka i USA med maken Chris O’Neill och barnen prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 5, och prinsessan Adrienne, 2.

Familjen flyttade först från Sverige till London – och sedan vidare till Miami.

STOCKHOLM 20191211 Prinsessan Madeleine anländer till kungens traditionsenliga middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott. Foto: Christine Olsson / TT

Det var i augusti 2018 som familjen meddelade sitt beslut att flytta till USA, där den Englandsfödde finansmannen Chris levde innan han träffade Madeleine. Den 8 juni 2013 gifte han sig med Sveriges prinsessa i Slottskyrkan i Stockholm och sedan dess har de alltså fått tre barn.

I en stor intervju med magasinet King har Chris tidigare berättat om sin identitet som brittisk medborgare.

– Jag är uppvuxen i London med två föräldrar som båda var från andra länder, och har därför aldrig betraktat mig själv som britt. Jag känner mig heller inte som en amerikan, och inte heller som en tysk. Jag håller på England i fotbolls-VM, dock, och det är förstås det viktigaste. Men nej, jag har ingen tydlig identitet i termer av nationalitet, och det är förstås … konstigt. I takt med att jag blivit äldre har jag insett att det nog gjorde mig rätt förvirrad som tonåring. Italienarna blev en naturlig grupp, likaså tyskarna, men jag var alltid en udda existens som liksom drev omkring mellan dem, sa Chris i sin stora intervju med magasinet King.

Kommer inte hem till jul

Självklart har även prinsessan Madeleines liv påverkats mycket av coronapandemin. De har inte kunnat åka hem till Sverige för att hälsa på, samtidigt som coronaviruset snabbt spred sig i Florida.

– Kungafamiljen följer de rekommendationer som respektive land ger utifrån det land man bor i. Vi vet inte när reserestriktioner ändras i respektive land, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt till Newsner.

Det står samtidigt klart att Madeleine inte kommer hem till jul – och därmed heller inte till mamma drottning Silvias födelsedag dagen före julafton.

– Prinsessan Madeleine bor ju i Florida och där är det hårdare restriktionerna som gäller. Och familjen följer dem. Därför är det inte möjligt för prinsessan att resa och de kan inte komma hem över jul, sa hovets informationschef Margareta Thorgren, till Svensk damtidning.

Samtidigt passar Madeleine nu på att skicka en hälsning hem till Sverige. I ett nyligen publicerat inlägg på Instagram tänder prinsessan ljuset framför sina barn och skriver:

”Glad 2:a advent!”

Bilden har fått många att reagera positivt i kommentarsfältet.

”Tack detsamma till er familj”, skriver en följare.

”Tack snälla. Detsamma önskar jag Er långt borta. Tack för den fina bilden”, skriver en annan.

”Lilla prinsessan är så lik prinsessan Madeleine”, skriver en tredje.

Skicka gärna era adventshälsningar tillbaka till Madeleine med familj i USA! Skriv en kommentar.