Prinsessan Madeleines underbara familjelycka

.

I dag, onsdag 20 februari, fyller prinsessan Madeleines äldsta dotter, prinsessan Leonore hela fem år.

Det var den 20 februari 2014 som lillsessan kom till världen i familjens dåvarande hemort New York, USA, och samtidigt beslutades att Leonore skulle bli hertiginna av Gotland.

Leonore bodde under sitt första år i New York, men flyttade med familjen till Stockholm 2015 för att senare samma år flytta till Storbritannien och London. Hon har plats nummer åtta i den svenska tronföljden och när hon döptes berättade föräldrarna att de båda tycker mycket om namnet. Tidigare har namnet bara burits av svenska kungligheter i den lite längre formen Eleonora, men samtidigt finns det två andra kungligheter i Europa som har samma namn: Leonor av Spanien och Leonore av Oranien-Nassau.

I somras var Leonore tillsammans med mamma Madeleine på Gröna Lund i Stockholm på Childhood-dagen.

…och i mars förra året skickade Madeleine ut den här bilden på prins Nicolas som då börjat rida.

Och numer består ju familjen som bekant av tre barn, utöver Leonore, mellanbrodern prins Nicolas och så lilla prinsessan Adrienne i pappa Chris O’Neills famn.

I samband med Leonores 5-årsdag har prinsessan Madeleine lagt upp en ny bild på barnen som busar i vattnet.

https://www.instagram.com/p/BuCotaZHDm5/

Madeleine väljer att bara skriva ett hjärta följt av vatten i kommentaren till bilden på sin Instagram där hon under året delat många härliga ögonblick med familjen. Som här då det firades Halloween hemma i USA.

[arve url=”https://www.facebook.com/ViSomAlskarKungafamiljen/videos/338234986791569″ aspect_ratio=”9:12″ /]

Dela vidare för att önska Leonore grattis på 5-årsdagen!