Foto: Shaman Durek / Instagram

Shaman Dureks intima kärleksförklaring till norska prinsessan Märtha Louise

.

På söndagskvällen överraskade prinsessan Märtha Louise, 47, norrmännen med ett avslöjande inlägg på Instagram. Hon kunde då berätta att hon hade hittat kärleken igen!

Det tog inte lång tid innan norska medier plockade upp nyheten, och stora delar av landets befolkningen fick lära sig allt om prinsessans nya förhållande.

Det är Shaman Durek, 44, som hon för närvarande arbetar med, som är hennes nya pojkvän.

Förutom att Märtha Louise skrev ett långt inlägg om förhållandet, valde också pojkvännen att kommentera romansen.

Och hans inlägg är en enda stor kärleksmanifestation för den norska prinsessen.

Shaman Durek bor och arbetar i Los Angeles. För närvarande arbetar prinsessan Märtha och Durek tillsammans med en föreläsning som de kommer att hålla både i Norge och i Danmark. Föreläsningarna hålls nu i maj. De fokuserar på självförverkligande, och under föreläsningen intervjuar prinsessan Shaman Durek.

Shamans kärleksdeklaration till Märtha

Det är osäkert hur länge de två har varit ett par, men i slutet av mars besökte de tv-programmet Skavlan tillsammans. Efter att programmet sändes på tv, rasade de båda mot Skavlan-produktionen på grund av hur Shaman Dureks svar hade klippts.

I posten Shaman Durek publicerade på Instagram igår skriver han att han är väldigt kär i den norska prinsessan.

Han skriver detta till prinsessan Märtha Louise:

”Det är en nåd och skönhet i livet när du blir kär. Något mjuknar i dig som är obeskrivligt men känns i allt djup av din själ. Sedan ser ögonen klarare, både dig själv och andra, med samma reflektion som hjärtat känns. För att vara älskad eller inte att bli älskad, skulle jag hellre älskas ovillkorligt än att inte älskas alls.

Det här är vad jag känner för prinsessan Märtha Louise, ren acceptans av mitt mångdimensionella jag. Inte bara shamanen, utan kvinnan i mig, den starka mannen i mig, den lilla pojken, ET, jaguaren, forskaren, ängeln och mer. Jag kan gråta i hennes armar när jag är ledsen eller sårad, skratta åt livet och dess komplexiteter.

En stark kvinna som låter mig vara mig själv utan att döma mig och utan att begränsa mig. Jag är fri när jag är med henne, fri att vara mig och fri att älska en kvinna som är ett starkt ljus av visdom, djup nåd och enorm skönhet.

(Texten är översatt från engelska till svenska så gott som möjligt, den ursprungliga texten som du kan läsa i Instagram-posten ovan).

Prinsessans svar

Märtha Louise har också lämnat en kommentar under posten. Där skriver hon: ”Jag älskar dig och jag är så glad att jag har hittat dig.”

Kärleken är verkligen vacker! Det är fantastiskt att Märtha Louise nu har hittat sin lycka igen.

Tryck på tummen upp eller en dela för att gratulera prinsessan med en ny pojkvän och för att fira kärleken.