Shaman Dureks meddelande fick prinsessan Märtha Louise att reagera blixtsnabbt: ”Jag tror att…”

Shaman Durek Verrett har varit känd i Norge ända sedan beskedet kom att han är prinsessa Märtha Louises nya flickvän.

Durek och Märtha har båda ett fotfäste i den andliga världen, och när de två blev tillsammans hävdade prinsessan att hon blivit helad av shamanen.

Relationen har fått stort utrymme både hemma i Norge och utomlands.

Under deras långa relation har det skapats många rubriker.

Durek Verrett är väldigt aktiv i sociala medier där han skriver mycket om healing och självhjälp, vilket han också skrev om i boken ”Spirit Hacking”.

Boken var en självhjälpsbok och skulle ursprungligen ges ut i Norge av Cappelen Damm, men stoppades en vecka innan publiceringen.

Anledningen var, enligt VG, att det kan vara skadligt om man läste boken bokstavligt.

Uppmärksammade kapitlet

Märtha Louises pojkvän fick mycket uppmärksamhet för att ha skrivit ett kapitel om cancer.

Han hävdade i boken att cancer, både hos barn och vuxna, var självförvållad genom negativa tankar.

Shamanen har ett antal gånger fått stor uppmärksamhet i rampljuset, vilket är helt naturligt när man är en offentlig person.

Det är inte bara i böcker han gör uttalanden av olika slag, han gör det även i sociala medier.

Shaman Durek
Foto: Youtube

Märtha Louise drag efter orden

Nu har han precis delat ett långt meddelande med sina följare.

Beskedet fick prinsessan Märtha att reagera snabbt.

”Ibland känner jag att jag är upp och ner. I en värld som säger åt oss att svika oss själva för att bli älskade. ja! Att bokstavligen gå emot våra sanna önskningar att bli accepterad och sedd av andra. Hånet av sig självt är fruktansvärt och helt enkelt oordnat. Att leva under någon annans prestation och sedan upptäcka att du har tappat bort dig själv helt på grund av de standarder du vill leva efter. Precis som en katt och en mus leker eller när man leker kurragömma, eller kanske till och med patiens”.

”Oavsett omständigheterna är vi uppställda mot oss själva och varandra. Det mest beundransvärda vi kan göra är att föra in vårt medvetande till livet på ett helt nytt sätt. Där vi ser vad som händer med klarhet och precision. Vi som en global familj måste sluta leka och börja observera så att vi kan se det största sveket av alla; se på oss själva i ett annat sken och inte som den mäktigaste gåvan som har gått på jorden. Det är vad du är; kraftfull bortom all tro. Så låt oss ta en paus och söka ära i oss själva och skilja sanning från lögn. Stam, ser du tydligt? Varför berörde det här meddelandet dig? Älskar dig! Vi kan göra detta”.

Shamanens älskade prinsessa Märtha Louise var snabb med att lämna en kommentar till detta långa meddelande.

”Älskar det här älskling. Jag tror att många av oss känner att världen är upp och ner och att det är svårt att hitta fotfäste i denna upp och nervända värld. Men ju fler människor som hittar sin sanning, desto närmare är vi att vända världen på rätt sätt där kärlek är svaret igen och vi ser att vi är en global familj kraftfull bortom all tro”.

Det är inte bara Märtha som lämnat en kommentar, det är totalt 100 kommentarer på inlägget.

Det är tydligt att folk är intresserade av vad Shaman Durek har att säga.

Så starka ord. Vi alla duger precis som vi är!