Shamanens meddelande till Märtha Louises dotter Emma Tallulah – framför alla

Senaste året ha varit tufft för prinsessan Märtha Louise och hennes familj.

På juldagen förlorade prinsessans barn deras pappa, Ari Behn och sedan dess har de sörjt honom stort.

Men någon som funnits där vid deras sida är Märtha Louises partner Shamanen Durek som nu har skickat ett speciellt meddelande till yngsta dottern Emma Tallulah.

I helgen var det dags för 11-åriga prinsessan Märtha Louises yngsta dotter Emma Tallulah att tävla med hästen Lyncott Fancy Pants.

Märtha Louise, Emma Tallulah
Foto: Fredrik Hagen/TT

Emma vann sin första Mini prix med denna häst och det var en tydligt stolt mamma som skröt om dottern i ett inlägg på Instagram.

”Min lilla ängel vann sin första Mini Prix idag med den mest fantastiska Lyncott Fancy Pants. Tillsammans är de som ett vinnande lag. Den hängivenhet denna lilla själ har för sina hästar är så rörande. Jag är så stolt över dig, kära Emma. Men du gör inte detta ensam. Bakom dig finns en rad underbara människor som hejar på dig, ”skriver Märtha Louise och tackar ett antal människor som har hjälpt Emma.

Shamanens ord till dottern

Och prinsessan Märtha Louises nya partner, Shamanen Durek Verett var inte sen med att kommentera inlägget.

”Emma min käraste, jag är så stolt över dig. Jag hoppar genom taket av glädje för din vinst. Jag såg på när du hoppade denna morgon och du är en riktig förkämpe käresta. Du tar efter din vackra mamma. Grattis ängel. Jag älskar dig så mycket”, skriver han till inlägget.

Prinsessan Märtha Louise skickar två pussmunnar till svar.

Så fint att se att ni har en så fin relation till varandra.