FOTO: TT Nyhetsbyrån

Shamanens nya chockuttalande om prinsessan Märtha Louise: ”Annars hade vi inte varit tillsammans…”

.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett får stundals kritik och det finns många som har åsikter om paret och vad de gör.

Nu svarar Durek Verrett på kritiken och avslöjar dessutom några chockerande ord om prinsessan.

45 procent anser att relationen försvagar monarkin

Det är främst det faktum att Märtha Louise använder sin prinsesstitel i marknadsföringen av föredraget som hon och Durek Verrett nyligen har hållit, som legat till grund för kritiken.

Nu visar en undersökning gjord av Ipsos på uppdrag av norska Dagbladet att så många som 45 procent av det norska folket tror att prinsessans förhållande med Durek Verrett, bidrar till att försvaga monarkins ställning i landet.

Nu svarar Durek Verrett, mer känd som Shaman Durek, på kritiken.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

”Monarkin kommer att bevaras”

– Monarkin kommer att bevaras. Det norska folket har en mäktig kung och drottning, kronprins och kronprinsessa, som älskar sitt folk. Det är det enda som betyder något, säger Durek Verrett till Dagbladet.

Han tillägger att hon gör både kungafamiljen och världen en stor tjänst, och att det kommer visa sig i framtiden. Han hävdar att många inte ser det nu, men att ”alla” i framtiden kommer att tacka prinsessan Märtha Louise.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

”Jag och Märtha Louise splittrar inte”

Att siffrorna från Ipsos-undersökningen visar att det norska folket är splittrat i frågan om prinsessans titel och hennes nya pojkvän, är inget som bekymrar Durek Verrett.

– Om vi splittrar? Nej. Jag och Märtha Louise splittrar inte folket. Vi representerar endast ovillkorlig kärlek. Annars skulle vi inte ha varit tillsammans. Prinsessa eller inte, jag älskar den kvinnan. Jag kommer alltid att älska den kvinnan. Jag vill alltid älska den kvinnan. Hon är en fantastisk, mäktig kvinna. Jag är en mäktig man och vi är ett fantastiskt par. Jag tror att förändring är svårt för människor. Det är på tiden att folket vaknar ur sin dvala och ser saker ur ett annat perspektiv, säger han till Dagbladet.

View this post on Instagram

Blending in just got a new definition. ?? Sometimes it is hard blending in when nobody sees you. Other times it is hard sticking your neck out too much and you get noticed in ways you never thought possible. Not always a pleasant experience either. So whatever you do in whatever circumstance be you. Be true. Because you are not dependent on other people’s recognition or lack thereof. You are worthy just the way you are. With your whole potential. Because there is no one else who can do exactly what you choose to do in this world. There is only one of you. So make your days count. Make your soul shine in this world for everyone to see and experience the true you. What makes you shine and thrive?

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

Vad tycker du? Försvagas monarkins ställning i Norge av prinsessans relation? Skriv gärna din åsikt i kommentarsfältet nedan. 

En sak är säker: Durek Verrett använder starka ord för att beskriva sin kärlek till Märtha Louise. Det tycker jag att vi ska hylla! Ge dem gärna ett hjärta eller dela vidare artikeln!