Här tar tuffa Victoria över – och fullkomligt briljerar med skogsmaskinen

Vår kronprinsessa slutar aldrig att förvåna, och det i positiv bemärkelse. Hon är den som kan få folk att vrida på huvudet åt hennes elegans på nobelmiddagen, till att dominera med sin vana i skogen och till sjöss.

Då hon och prins Daniel älskar att vara i naturen kom de tillsammans på ett projekt de skulle genomföra under ett år, nämligen att vandra genom Sveriges landskap. Idag förvånade hon alla under sitt besök i Uppland, då hon visade en oanad talang.
– Kronprinsessan vill sätta ljus på Sverige och den fantastiska natur vi har, säger Margareta Thorgren, presschef vid hovet till Expressen.

Victoria briljerar
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Kronprinsessan Victoria är mitt uppe i projektet att vandra genom och uppleva Sveriges landskap. Idag kom turen till Uppland, där Victoria bland annat körde slåtterbalk.

”Under vägen gjordes bland annat ett stopp vid en slåtteräng där Kronprinsessan körde slåtterbalk. I Billhamn metade Kronprinsessan tillsammans med en grupp från projektet Folkhälsa i naturen.” , skriver hovet på Kungahusets Instagram.

Och bilderna talar för sig själv. Victoria ser inte bara ut att vara van vid att köra skogsmaskinen, hon ser också ut att älska det.

Kronprinsessan Victoria kör skogsmaskin
Foto: Jonas Ekströmer/TT

”Känns bra”

En som  var extra glad över Victorias besök under dagen var Göran Enander, landshövding i Uppsala län.
– Det känns bra att visa upp en del av vår fantastiska natur för kronprinsessan. Naturreservatet Billudden bjuder på ett särpräglat och vackert landskap med såväl lummig grönska som brusande hav, klapperstensstränder, sanddyner och Europas största bestånd av havtorn.

Dela gärna för att visa andra vilken fantastiskt härlig och jordnära kronprinsessa vi har.