Stora oron för kung Charles liv – detaljen som vittnar om att slutet kan vara nära

Nyligen kom beskedet om att kung Charles drabbats av cancer.

Hur illa det är återstår att se, men att det är allvar råder det inga tvivel om.

– Varför slänger sig annars Harry på ett plan hem till Storbritannien?, ifrågasätter Svensk Damtidnings chefsredaktör Johan T Lindwall.

Under måndagen kom det dystra beskedet att kung Charles III har drabbats av cancer.

Han ska ha har varit i kontakt med sina söner innan Buckingham Palace gick ut med informationen till allmänheten.

– Under kungens nyligen genomförda sjukhusprocedur för godartad prostataförstoring noterades en separat fråga av oro. Efterföljande diagnostiska tester har identifierat en form av cancer, skrev hovet i måndags i ett uttalande och fortsatte:

– Hans Majestät har i dag påbörjat ett schema med regelbundna behandlingar, under vilken tid han har fått rådet av läkare att skjuta upp offentliga uppdrag. Under hela denna period kommer Hans Majestät att fortsätta att utföra statliga plikter och officiellt pappersarbete som vanligt.

Oron för kung Charles liv

Hur behandlingen tar och vad som sker framöver återstår att se.

Men Svensk Damtidnings chefsredaktör Johan T Lindwall väcker frågan gällande huruvida prins Harrys plötsliga hemfärd eventuellt kan vittna om att det är riktigt allvarligt.

– Hur illa är det egentligen med Charles? Varför slänger sig annars Harry på ett plan hem till Storbritannien? Frågan är hur det här kommer att påverka relationen mellan Charles, Harry och William, som varit så infekterad?, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall till tidningen.

– Kan det här vara vägen tillbaka för Charles, Harry och William? För det kan väl inte så illa att den här försoningen, som alla längtat efter så länge, kommer att ske på dödsbädden?

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev