STORT GRATTIS: Chris O’Neill fyller 50 år – har startat nytt företag i Sverige

Dagen till ära fyller Chris O’Neill år – och vi har den äran att gratulera!

Snart är prinsessan Madeleine, Chris och barnen fast bosatta i Sverige – så kommer Chris O’Neills liv att förändras i och med flytten.

Nu är det inte långt kvar förens prinsessan Madeleine, maken Chris O’Neill och barnen prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 9, och prinsessan Adrienne, 6, flyttar hem till Sverige.

De kommer att flytta in i en nyrenoverad våning i Hovstallet i Stockholm. Flytten pågår under sommaren och sker i flera etapper, då det är bökigt att flytta över alla deras ägodelar över Atlanten.

Vändningen i karriären

För Chris O’Neill innebär flytten till Sverige stora förändringar i både livet och karriären. Tidigare har familjen bott både i London, New York och nu senast – Florida.

Där har Chris tidigare bedrivit sitt företag ”Wilton Payments”. Men Expressen meddelar att Chris O’Neill startat ett nytt företag i Sverige.

Företaget heter ”Belgravia Advisors AB” och kommer att syssla med finansiell rådgivning, mer specifikt inom ”alternativa investeringar”.

– Som du vet är Belgravia Advisors AB ett nystartat företag. Det är aktivt, men förväntas inte generera intäkter i någon meningsfull omfattning i år, skriver Chris i ett mejl till Expressen och fortsätter:

– Med tanke på min familjs planerade flytt till Sverige är det viktigt för mig att balansera min karriär – som är en privat angelägenhet – med det faktum att jag är gift med prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne
Foto: Clément Morin/Kungl. Hovstaterna

Reser mycket i jobbet

Jobbet inom finansvärlden innebär mycket resande.

– Jag planerar att ha min bas i Stockholm på heltid, men kommer resa så ofta som mitt jobb kräver, förklarar han.

Vännerna Cedric Notz och Marco Wajselfisz sitter i bolagsstyrelsen. En anledning till det är för att Chris inte är skriven i Sverige ännu. Cedric var även best man under Chris och Madeleines bröllop.

– Wajselfisz och Notz har jag varit vänner med under lång tid, och de tillfredsställer också kravet att mer än hälften av styrelsemedlemmarna är bosatta i EES, skriver Chris till tidningen.

Stort grattis på födelsedagen Chris! Härligt att ni flyttar till Sverige snart!

Passa gärna på att gratulera Chris i kommentarerna på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev