Victoria gör storsuccé efter London-besöket – detaljen i bilderna får alla att gapa av beundran

Kronprinsessan Victorias armar

Foto: Christine Olsson/TT

Victoria och Daniel var nyligen på stadsbesök i Storbritannien. I fredags var de på en middag som arrangerades av den svenska ambassaden och då höll kronprinsessan ett uppmärksammat tal.

Det var inte talet i sig som fick folk att höja på ögonbrynen – utan Victorias muskulösa armar.

Hon är vältränad vår vackra kronprinsessa, stark kvinna”, skriver en person på Kungahusets Instagram-konto.

Under förra veckan flög kronprinsessan Victoria, 46, och prins Daniel, 50, iväg på officiellt besök till Storbritannien.

Under sin vistelse i London hälsade de bland annat på den brittiske prinsen William och hans fru Kate. Tabloiden Daily Mail har också summerat de svenska kungligheternas tid i landet.

Läs mer: Därför pratar världen om Victoria och Daniel – detaljen i parets relation skapar rubriker

Victoria och Daniel träffade William och Kate. Foto: Christine Olsson/TT

Victoria och Daniel har njutit av sin tid i Storbritannien, där de svept pints på en pub och besökt ett militärt träningsläger i East Anglia innan de begav sig till en glittrig galamiddag på Natural History Museum”, skriver tidningen.

Såg Zara Larsson uppträda

Victoria och Daniel var i London i tre dagar. Under torsdagskvällen fick de en trevlig stund ute på stan.

Torsdagkvällen tillbringade kronprinsessan och prins Daniel tillsammans med prinsen och prinsessan av Wales i Royal Albert Hall där ”The Royal Variety Performance” gavs. Galan ges årligen till förmån för brittiska kultur- och underhållnings­utövare”, skrev det svenska hovet på sin hemsida.

Bland de uppträdande artisterna fanns bland andra CherRick Astley och Zara Larsson. Kvällens konferencier var skådespelaren och komikern Bradley Walsh. Galan spelas in för brittisk tv“, skriver svenska hovet på sin hemsida”, fortsatte de.

Fredagen tillbringades på en galamiddag som Business Sweden och svenska ambassaden hade arrangerat för svenska och brittiska företagare och politiker. Kronprinsessan, prinsen och Sveriges infrastrukturminister Andreas Carlson var också inbjudna.

Victoria hyllas för sina armar

På bilder från kvällen kan man se Victoria hålla tal framför de inbjudna gästerna. Talet i sig var inget märkvärdigt, men allas blickar fastnade på kronprinsessans vältränade armar som syntes tydligt då hon bar en ärmlös klänning.

Det är i och för sig kanske inte så konstigt att hon håller sig i trim med tanke på att hon är gift med en före detta personlig tränare och gymägare, men folk uppmärksammar ändå hennes vältränade kropp och uttrycker sin beundran.

Victorias armar. Foto: Christine Olsson/TT

Titta på flexen på den armen! Prinsessan Victoria slaktar”, skriver en imponerad person på Kungahusets Instagram-konto.

Hon är vältränad vår vackra kronprinsessa, stark kvinna”, skriver en annan.

Bråka inte med kronprinsessan”, kommenterar en tredje.

Grymma armar, ser stark ut”, uttrycker en fjärde.

Vilka jäkla armar hon har”, skriver någon.

Bra bulor på armarna”, skriver en annan.

Starkt jobbar, Victoria. Många är imponerade över dina starka och vältränade armar.

Exit mobile version