Victoria och Daniel dansar loss utomlands – här är nya videon som visar varför vi älskar kronprinsessparet

Kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel befinner sig just nu i Vietnam för att uppmärksamma en långvarig diplomatisk relation mellan de två länderna, vilket inkluderar att arbeta med FN:s globala hållbarhetsmål.

Men allt kan inte vara jobb, även kungligheter måste få ha lite roligt emellanåt. Som tur är verkar kronprinsessan och prins Daniel inte ha några problem med att slappna av och bjuda på sig själva. Det visar de i nya videon från onsdagsmorgonen, när de inleder dagen med dans.

I början av veckan anlände prins Daniel och kronprinsessan Victoria till Vietnam för att uppmärksamma och upprätthålla Sveriges diplomatiska relation till landet.

Victoria, som är en av FN:s ambassadörer för globala hållbarhetsmål, har sedan sin ankomst haft ett fullspäckat schema, som bland annat inneburit att besöka skolor och äta middag med den vietnamesiska regeringen.

Men att ha roligt på resan är viktigt, därför gladdes många av den video som TV4 publicerade på sin Instagram under onsdagsmorgonen. Den visar hur prins Daniel och kronprinsessan Victoria dansar loss i Hanoi, innan de tar sig an dagens arbetsuppdrag.

View this post on Instagram

Kronprinsessparet började morgonen i Hanoi med dans! Och @jeppeborjesson var på plats för att fånga det på film ?☺️

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Det är härligt att se att även kungligheter kan bjuda på sig själva. Dela gärna om du tycker att vi har en kronprinsessa att vara stolt över. 

Video: Kronprinsessan Victoria genom tiderna