Victoria storfavorit bland barnen under senaste landskapsvandringen: ”Kaotiskt”

För att lära känna alla delar av Sverige och dess invånare vandrar kronprinsessan Victoria genom ett av landets landskap i taget. Att hon gör det på eget intiativ är en av de saker som visar vilken jordnära kronprinsessa hon är, vilket märktes extra tydligt under helgens vandring i Halland.

Enligt SVT blev det snabbt trångt när barnen fick nys om att kronprinsessan var där, då många ville göra henne sällskap på promenaden, eller fotograferas tillsammans med henne.

”Det var smått kaotiskt”, säger SVT:s reporter i inslaget från vandringen.

Hösten 2017 påbörjade kronprinsessan Victoria den vandring som skulle gå genom att Sveriges landskap. I helgen var det Hallands tur, en vandring som tog fem timmar i sällskap av frivilliga vuxna och barn som ville visa kronprinsessan sina hemtrakter.

Barnen trängdes kring Victoria

Victoria är känd för att ha en god hand med barn, vilket märktes tydligt under fredagens vandring. Många barn trängdes för att prata med Victoria, eller ta en bild med henne, vilket gjorde att SVT:s reporter beskrev det som ”trångt” och ”kaotiskt”, på ett positivt sätt.

På Kungahusets Instagram har hovet lagt upp bilder och en video som visar delar av de härliga timmarna Victoria tillbringade i Hallands skog och mark tillsammans med hallänningarna. Här kan du se videon:

Kronprinsessan Victoria är lätt att tycka om Dela gärna om du håller med och är stolt över vår svenska kronprinsessa.