Victorias fina hyllning på Polarprisgalen – här är färska bilderna på kungafamiljen

Kronprinsessan Victoria strålade på rosa matten i samband med Polarpriset under tisdagen.

I en rosa klänning dök hon upp galan.

Och det finns en tanke med det unika valet.

På tisdagen delades Polarpriset 2019 ut. Och som vanligt var delar av kungafamiljen på plats.

Prinsessan Sofia körde på vackert sommartema, då hon kom i en blommig klänning med matchande rött diadem bestående av blommor. I handen höll hon också en passande bukett.

Foto: Christine Olsson / TT /

Kronprinsessan Victoria visade i samband med galan att hon inte är rädd för att sticka ut i mängden. I en häftig rosa klänning kom hon tillsammans med prins Daniel. Och precis som Sofia med en matchande blombukett. Till klänningen hade hon rosa örhängen och nudefärgade pumps.

FOTO: TT

Kronprinsessan Victorias klänning – hyllning till okända designern

Svensk Dam rapporterar att Victorias val av klänning var väl genomtänkt. Vad det verkar är det den svenska unga designern Selam Fessahaye, som ligger bakom den vackra kreationen. Fessahaye är uppvuxen i Uppsala, med föräldrar från Eritrea. Hon blev omtalad för sin debutvisning 2018, då åskådarna inte kunde hålla tillbaka tårarna, skriver Svensk Dam.

Kronprinsessan är känd för att vilja framhäva svenska duktiga personer, och det här skulle i så fall vara ett tydligt exempel på hur hon återigen väljer att hylla svensk design, då galan även bevakas internationellt.

Foto: Christine Olsson / TT /

 

Som alltid strålar våra svenska prinsessor! Dela gärna om du också är stolt över vår svenska kungafamilj.