Victorias nya underbara besked med Daniel – som får svenska folket att jubla: ”Ljuvligt”

En helg tillsammans ute i friska luften.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel strålar på nya bilderna.

Det jordnära kronprinsessparet älskar att vistas i naturen.

I helgen fick Victoria njuta av det magiska fjällandskapet tillsammans med sin älskade make.

”I helgen upplevde Kronprinsessan och Prins Daniel den annalkande hösten i fjällen när de vandrade den 47 kilometer långa Jämtlandstriangeln”, skriver hovet på sin Facebook-sida.

På bilderna poserar en strålande glad kronprinsessa tillsammans med sin make. Det syns verkligen hur pass hemma de känner sig i naturen! Victoria har som bekant tidigare vandrat genom hela landets landskap – för att synliggöra vår vackra natur. Då tog Victoria promenader med folk från lokalsamhället.

Victoria och Daniel brinner för att visa upp vad naturen har att erbjuda.

Hennes landskapsvandringar har kronprinsessan sen tidigare gått i mål med, och den här gången handlade det om en fjällvandring med kärleken, prins Daniel.

”Vandringen gick mellan fjällstationerna Storulvån, Sylarna och Blåhammaren för att därefter avslutas i Storulvån”, skriver hovet.

Foto: Kungl. Hovstaterna

Gepostet von Kungahuset am Sonntag, 6. September 2020

Både Victoria och Daniel är sportigt klädda i keps, och Victoria kombinerar detta med en funktionell skjorta samtidigt som hon bär sin till synes tunga packning på ryggen. Prinsen valde en vad som tycks vara en vind- och regntät jacka dagen till ära.

Samtidigt skickar paret en särskild hälsning till Svenska Turistföreningen.

”Kronprinsessparet vill tacka Svenska Turistföreningen för det arbete föreningen och dess medarbetare utför för att sprida kunskap om allemansrätten och tillgängliggöra den svenska naturen för alla”, skriver hovet.

Bilderna har redan fått över 20 000 personer att trycka på gilla-knappen och många har kommenterat inlägget i positiva ordalag.

”Vilket vackert par! Skönt med frisk luft och vandring i den svenska faunan”, skriver en följare på Facebook.

”Men så härligt att få ägna sig bara åt lite strapatser och varandra. Med små barn måste det vara ljuvligt för vårt fina kronprinsesspar. Och lika vackra i vardagskläder som i tjusigaste stassen”, skriver en annan av hovets följare i kommentarsfältet.

Foto: Kungl. Hovstaterna

Gepostet von Kungahuset am Sonntag, 6. September 2020

Dela gärna vidare det här inlägget om du också uppskattar vår sköna natur och tycker det är bra att kronprinsessparet synliggör detta!