Victorias vågade stilsuccé på nya bilderna – strålar i höstens hetaste modedetalj

Vågat, Victoria!
Men samtidigt också helt rätt – enligt den internationella expertisen.
Kronprinsessan strålar på nya bilderna.

En tydlig och fyrkantig rivstart på hösten!

Nya bilderna efter sommarledigheten avslöjar kronprinsessans beslut.

Och ska man tro modeexperterna är Victoria helt rätt ute hösten 2020!

Nu ska det nämligen vara rutigt – i alla dess slag och färger.

Internationella modemagasinet Vogue har pekat ut rutigt som ”säsongens tydligaste trend” och Cosmopolitan skriver att den dubbelknäppta kavajen är helt rätt i höst.

En kombination som kronprinsessan tycks ha tagit fasta på.

När Victoria och prins Daniel besökte Gävle och Sandviken i fredags lyste kronprinsessan upp höstrusket med en uppfriskande och lite vågad rosaaktig kostym – med rutor!

SANDVIKEN 2020-09-11 Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel besöker organisationen Rapatac i Sandviken. Foto: Pontus Lundahl / TT

Victoria och Daniel var på plats tillsammans med organisationen Generation Pep, prinsens hjärteprojekt som vill jobbar för att få barn att röra på sig mer.

Victoria och Daniel besökte Gävle och Sandviken

Bland annat hölls ett rundabordssamtal under ledning av ex-friidrottsstjärnan Carolina Klüft, verksamhetschef vid Generation Pep.

LÄS MER: Victorias underbara besked med Daniel

”Runt 30 personer som arbetar med barn och ungas hälsa i länet deltog i samtalet. Under rundabordssamtalet diskuterades frågor kring utmaningar och möjligheter kopplat till barn och ungas fysiska hälsa”, skriver hovet på sin hemsida.

I Sandviken var det bland annat organisationen Rapatac som jobbar för en trygg och meningsfull uppväxt för barn som fick besök av kronprinsessparet. ”Under besöket träffade Kronprinsessparet barn och ungdomar som deltar i Rapatacs verksamhet”, skriver hovet.

Kronprinsessparet på Rapatac i Sandviken. Rapatacs syfte är att ge barn och ungdomar goda förutsättningar till en trygg…

Gepostet von Kungahuset am Freitag, 11. September 2020

Victorias stora val i höst – bilderna avslöjar

Det är inte första gången denna höst som Victoria bär upp det höstigt rutiga. I slutet på förra veckan träffade kronprinsessparet Teaterförbundet för att få reda på mer om de åtgärder som har vidtagits för att lindra krisens effekter och hur dessa har fungerat i kultursektorn.

Även då strålade Victoria i helrutigt!

Covid-19-pandemin har slagit mot hela scenkonsten. Kronprinsessparet hade därför i dag ett möte med Teaterförbundet för…

Gepostet von Kungahuset am Donnerstag, 10. September 2020

Och när Victoria och Daniel var på mysig vandring i de Jämtländska fjällen i början av september bar kronprinsessan en skön och tålig skjorta – i rutigt!

Foto: Kungl. Hovstaterna

Gepostet von Kungahuset am Sonntag, 6. September 2020

Det verkar som om kronprinsessan satsar fullt ut på rutigt i höst, och är helt rätt ute! Dela gärna vidare bilderna!