Victorias vilda utekväll – nu säger alla samma sak om vågade klädvalet

Kronprinsessan Victoria är en av kungafamiljens mest upptagna människor. Nästan dagligen är det tillställningar eller annat som ska besökas.

Under tisdagen var Victoria på inte mindre än två tillställningar. Den senare var för att dela ut Stockholm Junior Water Prize och då valde kronprinsessan att gå all in med sin klädsel!

Tisdagen var minst sagt hektisk för kronprinsessan. Under eftermiddagen delade hon ut Raoul Wallenbergpriset 2024 till entreprenören Deqa Abukar. Men bara kort därefter var det dags igen!

Full galautstyrsel

På kongresscentret Stockholm Waterfront vankades det prisutdelning av Stockholm Junior Water Prize som en final på Världsvattenveckan, skriver Svensk Dam.

Det må låta osannolikt men Victoria hann faktiskt byta om emellan prisutdelningarna.

Bild: Pontus Lundahl/TT

På Stockholm Junior Water Prize hade kronprinsessan valt en havsblå klänning från MaxJenny och klarblå skor från Jimmy Choo som tillsammans skapade en perfekt ton för priset som delades ut.

Pontus Lundahl/TT

Skorna gjorde verkligen succé!

Pontus Lundahl/TT

Två glada pristagare hyllades av en välklädd kronprinsessa.

Stockholm Junior Water Prize belönar satsningar som förbättrar vattensituationen i världen och delas ut till ungdomar mellan 15 och 20 år. Priset har delats ut sedan 1995.