Vilda videon från Åre: Här blir Victoria som ett barn igen – när hon leker i snön med barnen och Daniel

Under helgen befann sig kronprinsessan Victoria i Åre med familjen, med anledning av alpina VM där flera av våra svenska idrottsstjärnor tävlade.

Men det var inte bara skidåkningen som var underhållning för kronprinsessfamiljen. I en video på Instagram kan man se hur Victoria orädd leker som ett barn i snön, tillsammans med barnen Estelle och Oscar, men också i sällskap av andra kungligheter.

Jag kunde inte riktigt sluta le när jag såg den här videon.

Att kronprinsessan Victoria och Daniel tycker om sport och aktivitet har nog inte undgått någon. Att rörelse är viktigt är något de inte bara försöker föra vidare till sina egna barn, utan också genom organisationen Pep, som uppmuntrar barn och unga att aktivera sig fysiskt genom aktiviteter de tycker är roliga.

Foto: Anders Wiklund/TT

Ett exempel på en sådan skulle kunna vara pulkaåkning och snöbollskrig, precis som kronprinsessfamiljen roar sig med i den här videon.

Victorias vurpa i snön

Och vilka deltar i det vilda buset? Jo, norska kronprinsessan Mette Marit och hennes Haakon. Givetvis ser man prins Daniel springa upp och ner och leka med barnen också.

Tittar man noga kan man se hur Victoria ramlar och är alldeles täckt av snö, vilket inte verkar störa henne för fem öre.

 

Vilket underbart videoklipp. Dela gärna för att visa andra vilken jordnära och härlig kronprinsessfamilj vi har.