William och Kates ovanliga regler för sina anställda – detta tolererar paret bara bakom stängda dörrar
Prins William och Kate Middleton

William och Kates ovanliga regler för sina anställda – detta tolererar paret bara bakom stängda dörrar

William och Kate, prins och prinsessa över Wales, har några ovanliga regler för sina anställda i sitt privata hus.

I en ny avslöjande bok kommer allt fram.

Prins William och prinsessan Kate Middleton lever numera i Adelaide Cottage i Windsor tillsammans med barnen George, Charlotte och Louis.

Nyligen avslöjades det att paret har en annorlunda regel som de tillämpar på sin personal. Detta har framkommit i den nya boken ”Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown” som är skriven av Valentine Low.

Boken berättar flera hemligheter inifrån det brittiska kungahusets väggar, utifrån de som arbetar närmast kungligheterna. På så vis kan vi få en helt ny inblick i livet inifrån det annars så hemlighetsfulla kungahuset.

Ovanliga reglerna för de anställda

I boken framkommer det bland annat att William och Kate har en ovanlig regel för de som jobbar i deras privata hus. Det är nämligen vanligt att det annars förekommer strikta regler inom kungafamiljerna. Till exempel om vem som de får gifta sig med eller att de aldrig skriver sina signaturer till kungliga fans.

Enligt en anonym källa som jobbar nära familjen så vill inte familjen att personalen ska klä upp sig.

Prins William vill att det ska vara avslappnat. Barnen springer runt på kontoret, och han vill inte att det ska vara stelbent. Om vi har viktiga möten eller ska till Buckingham Palace, då [klär vi upp oss], naturligtvis.”

Foto:TT

Annan syn på barnuppfostran

Det är inte bara när det kommer till klädval som prinsparet bryter mot traditionerna. De har även tänkt om när det gäller barnuppfostran.

De har nämligen förbjudit alla att någonsin skrika eller skälla på sina barn, vilket gäller både föräldrarna själva samt personalen runt omkring.

Istället har paret valt en mer modern uppfostringsmetod där barnen aldrig får skäll. När det blir stökigt och de behöver säga till barnen på skarpen så tar det istället in barnen och har samtal med dem om deras beteende, så kallade ”soffprat”.

Soffprat och ’time in’ innebär att man sitter med sitt barn i stället för att isolera det, och att man pratar igenom barnets beteende när det är lugnare. Det hjälper barn att reglera sina känslor bättre och bidrar till att hålla deras självkänsla intakt”, förklarade föräldraexperten Kirsty Ketle.

Det låter inte som en så dum arbetsplats att jobba på! Vilket modernt sinne prinsparet tycks ha.

Vad tänker du om William och Kates regler? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev