21-årige schlager-stjärnan bekräftar relationen med 50-åriga flickvännen: ”Jag ser inte åldern”

Oscar Enestad, 21, är känd från pojkbandet FO&O, som varit några av Sveriges största flickfavoriter sedan de började sin karriär som tonåringar.

Nu är han aktuell som soloartist i Melodifestivalen 2019, och låten tillägnar han till ingen mindre än kärleken Cecilia, som är 29 år äldre.

– Jag bryr mig inte om det. Jag ser inte åldern, jag ser människan, så enkelt är det, säger Oscar till Expressen, när han utfrågas om åldersskillnaden.

 

Oscar Enestad
Foto: Claudio Bresciani / TT

Oscar Enestad är en av de lyckliga som ska få åka med på Mello-tåget 2019, tillsammans med namn som Jan Malmsjö, Jon Henrik Fjällgren, och Ann-Louise Hansson.

Även om Oscar bara är 21 år, så har han redan hunnit medverka i melodifestivalen, men då med sina bandkollegor i The FO&O, 2017.

 

Foto: Claudio Bresciani/TT

I år är dock Oscar aktuell som solartist, och låten tillägnar han flickvännen Cecilia Dahlblom, 50.

Även om paret lyckats fly rampljuset när det kommer till fotografering, så har det varit pressens favoriter att skriva om, på grund av den stora åldersskillnaden på 29 år.

”Jag ser inte åldern”

När Expressen pratade med Oscar om åldersskillnaden svarade han:

– Jag bryr mig inte om det. Jag ser inte åldern, jag ser människan, så enkelt är det.

Han berättar också att låten är väldigt personlig, att beskriver innehållet som att han lägger sitt hjärta på en bricka, eller ett silverfat.

Dela om du håller med Oscar om att ålder bara är en siffra.