Foto: Youtube

Alba August sjunger Cyndi Laupers klassiker ”True Colors”

Cyndi Laupers ”True Colors” är en omåttligt populär låt som spelas flitigt än idag.

Genom åren har den hörts av miljontals människor, men när Alba August tog ton till klassikern i ”På spåret” liknade det inget annat.

Det finns vissa låtar som verkligen talar till hjärtat och berör människor på djupet. Speciella melodier och texter som kan få oss att både känna lycka och sorg. En av dessa är helt klart Cyndi Laupers ”True Colors”.

Låten släpptes 1986 som huvudsingeln i samband med hennes andra studioalbum. Den är skriven av Billy Steinberg och Tom Kelly, en duo som också står bakom andra kända hits såsom Madonnas ”Like a Virgin”.

Med ett vackert budskap om att vara sann mot sig själv och alltid uppskatta det unika och fina hos var och en, är den precis lika relevant idag som när den först kom.

Alba August och Jill and the Johnsons med ”True Colors”

”True Colors” blev en superhit och i skrivande stund har den över 258 000 000 lyssningar på Spotify och har sålts i flera miljoner exemplar världen över.

En av dem som helt klart verkar tycka om låten är skådespelaren och artisten Alba August. När hon klev upp på scenen med Jill and the Johnsons i ”På spåret” 2023 framförde hon den nämligen med bravur.

Det fina framträdandet visade verkligen både vilken makalöst fin låt det är, men också hur otroligt mycket talang den unga sångerskan besitter.

Så luta sig tillbaka, tryck på play och njut av detta underbara uppträdande:

Det kan knappast bara vara jag som tycker det här är fantastiskt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev