Carolas privata sms till Peter Jöback och Pernilla Wahlgren – när kamerorna slocknat i Allsång på Skansen

Carola Häggkvist, Peter Jöback, Pernilla Wahlgren.

Carola Häggkvist, Peter Jöback, Pernilla Wahlgren. Foto: TT/SVT

Peter Jöback och Pernilla Wahlgren gjorde bejublad succé i ett Aladdin-nummer i Allsång på Skansen på tisdagen.

Under sändningen visade Carola Häggkvist upp sina privata meddelanden till stjärnorna.

Förra veckan gästade Carola Häggkvist Allsång på Skansen och nya allsångsledaren Pernilla Wahlgren.

Mötet gjorde uppenbart starkt intryck på stjärnan.

– Så här kul har vi det även backstage på Skansen Pernilla & jag! Tänk att det redan gått en hel vecka sedan jag gästade Allsången, skriver Carola i sina sociala medier.

STOCKHOLM 20230718 Carola uppträder under tisdagens Allsång på Skansen. Foto: Ali Lorestani / TT

Under tisdagen fick Carola bland annat se Peter Jöback, Kiana och Thomas Stenström inta Sollidenscenen på Skansen. Dessutom överraskades tittarna stort när Lasse Holm intog scenen och bjöd på ett potpurri av sina hits.

Ett annat minnesvärt nummer var då Wahlgren och Jöback sjöng Aladdin-låten ”En helt ny värld”, med svensk text av Monica Forsberg.

Efter sändningen visar Carola nu exklusivt upp hur artisterna stöttar varandra bakom kulisserna.

Artikeln fortsätter under bilden.

Peter Jöback, Pernilla Wahlgren. Foto: SVT

Privata meddelanden från Jöback och Wahlgren

Där hon nu också visar upp sina privata meddelanden från just Pernilla Wahlgren och Peter Jöback. Carola vill med detta illustrera hur artistkollegorna visar stöd till varandra mellan varven, skriver hon.

– Nu hejar vi på alla artister och Pernilla i kvällens sändning. Så kul att Peter J är med också! Han skrev ett så otroligt fint sms till mig efter mitt framträdande på mello. Vill att ni ska se hur vi artister uppmuntrar varann irl. Så generöst och härligt. (Även ett sms från mig till PW förra tisdagen och hennes svar.) Mysigt. Det finns plats för alla!! skriver Carola.

I sms:et från Jöback kan man bland annat läsa att han blev ”så rörd och glad” för Carolas skull efter det att hon hyllades i Melodifestivalen tidigare i vintras. Artisten skickade även uppmuntrande lyckönskningar inför Carolas turné.

Carola visar också upp hur glad Pernilla Wahlgren blev av att hon tackade ja till att medverka i Allsången. ”Ska bli såååå kul att du är med! Kommer bli magiskt”, skrev Pernilla bland annat i sms:et enligt Carolas inlägg.

Carola skrev också ett sms till Pernilla där hon bland annat uttryckte sin glädje över nya allsångsledarens succé på Skansen. ”Du är super duper duktig!” skrev Carola bland annat i sms:et till Pernilla.

Artikeln fortsätter under bilden.

Initiativet hyllas

Carolas initiativ – att nu visa upp artisternas hemliga sms till varandra – hyllas nu av tittarna.

– Så fint att ni peppar och hyllar varandra. Man har rum för många i sitt hjärta. Ännu en bra allsångstisdag, och kul att Lasse Holm var med. Så värd att hyllas, skriver en av Carolas följare i en kommentar till inlägget.

– Artister som spontant och hjärtligt kan gratulerar kollegor i samma bransch till framgångar är STORA artister!! Jättefint gjort, skriver en annan.

– Så fint att kunna peppa & stärka varandra! Mer sånt i världen! skriver en tredje.

Så fint!

Vad tycker du om sommarens Allsång på Skansen? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version