Olle Jönssons nya ord om Pernilla Wahlgren – uttalandet inför Allsång på Skansen: ”Ska inte vara…”

Olle Jönsson, Pernilla Wahlgren, Allsång på Skansen

Foto: Kanal 5/ TV4

Under tisdagen gör Pernilla Wahlgren debut som programledare för ”Allsång på Skansen”. Nu berättar Olle Jönsson från Lasse Stefanz hur han tror att hon blir i rollen.

Allsång på Skansen är en självklar del av sommaren för många svenskar.

Varje år bjuds det på på härliga låtar, många skratt, glädje och sommarkänsla i SVT och på Sollidenscenen.

Senaste sju åren har Sanna Nielsen varit allsångsledare, men nu har hon lämnat över stafettpinnen til Pernilla Wahlgren.

STOCKHOLM 20180724 Programledaren Sanna Nielsen och artisten Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen en tisdagskväll 2018. Foto: Maja Suslin / TT

Under tisdagen är det dags för stjärnan att göra sin debut i rollen som programledare, även om hon många gånger stått på scenen som artist tidigare.

– Det känns bra. Det känns pirrigt och mäktigt och stort, och jag är jättetaggad. Roligt känns det!, säger Pernilla Wahlgren till Nöjeslivet inför premiären.

Läs mer: Lasse Berghagen brister ut i gråt när Sanna Nielsen sjunger hans låt – när han ser vad publiken gör i Allsång på Skansen så kommer tårarna

”Ska hända saker hela tiden”

I samma intervju fick hon frågan gällande huruvida hon haft några önskemål på produktionen för att göra programmet till ”sitt.”

– Nej, eller manusmässigt och så kommer det ju vara mycket jag. Att jag får vara lite spontan och så där. Jag hoppas ju liksom kunna få vara lite busig och att det bara ska hända saker hela tiden, och ta in publiken mycket. Den planen vill vi hålla, svarade Pernilla då.

Under premiären är det Mando Diao, Laleh, Loreen, Lasse Stefanz och Louisiana Avenue som står som gästartister.

Lasse Stefanz. Foto: Mattias Johansson/press

Läs mer: Tommy Körbergs hårda känga mot Pernilla Wahlgren – syrliga piken inför Allsång på Skansen: ”Lite för lättköpt”

Olle Jönsson om Pernilla Wahlgren i allsången

Nu berättar Olle Jönsson från Lasse Stefanz hur han tror det kommer bli med Pernilla Wahlgren i rodret.

– Hon har talets gåva ju, hon kan ju prata. Och sjunga kan hon ju med så det blir bra- att ha en programledare som både kan prata och sjunga, då blir det genuint, säger han till Nöjeslivet.

Olle Jönsson i Så mycket bättre. Foto: TV4

Att det blir annorlunda från hur det varit innan är något som Olle Jönsson ser som positivt.

– Det ska det ju bli egentligen. Det ska inte vara samma, för då blir det liksom lite tråkigt. Utan hon gör väl sin grej av det hela. Hon är ju väldigt glad och smittar av sig liksom, så det kan ju behövas, säger han.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Exit mobile version