Pernilla Wahlgrens krav på SVT – detta måste hon ha bakom kulisserna i Allsång på Skansen

Pernilla Wahlgren, Allsång på Skansen, krav, rider

Foto: SVT

Pernilla Wahlgren har gjort sin tredje tisdag som programledare för Allsång på Skansen. Inför premiären delade stjärnan med sig till Nöjeslivet av vad hon allra helst vill ha i logen innan sändning.

Efter några riktigt fartfyllda och härliga kvällar i Allsång på Skansen står det klart och tydligt att Pernilla Wahlgren verkar stortrivas i rollen som programledare.

Hon har spridit glädje, hållit i shownummer, stämt upp till allsång och välkomnat några av våra mest folkkära artister upp på scenen.

Redan inför premiären var hon väldigt glad över att ta sig an uppdraget som allsångsledare.

– Det känns bra. Det känns pirrigt och mäktigt och stort, och jag är jättetaggad. Roligt känns det!, sade hon till Nöjeslivet inför att säsongen skulle dra i gång.

Foto: SVT

För att se till att sätta sin egen prägel på programmet förklarade hon då att det kändes viktigt att få var lite spontan.

– Nej, eller manusmässigt och så kommer det ju vara mycket jag. Att jag får vara lite spontan och så där. Jag hoppas ju liksom kunna få vara lite busig och att det bara ska hända saker hela tiden, och ta in publiken mycket. Den planen vill vi hålla.

Läs mer: Pernilla Wahlgren och Nour El Refais snuskiga skämt under Allsång på Skansen – kunde inte låta bli: ”Här glider…”

”Tar verkligen in all er kärlek”

Nu har några allsångskvällar flugit förbi sedan premiären, och Pernilla har mötts av både hyllningar och fina ord av tittarna.

Något som hon minst sagt verkar vara tacksam för.

”Och från mitt hjärta TUSEN TUSEN TACK för alla OTROLIGT FINA ORD här på min Instagram – Alla som skriver DM, och från alla gulliga människor jag möter på stan!!! Tar verkligen in er kärlek ska ni veta, även om jag tyvärr inte hinner svara er alla! Men mitt hjärta svämmar över av tacksamhet ska ni veta…!,” har hon bland annat skrivit på sin Instagram.

Foto: SVT

Läs mer: Måns Zelmerlöw vill hylla Jan Malmsjö på allsången – gästerna som dyker upp får Skansen att koka

Pernillas krav bakom scenen

Under tisdagen var bland annat Rickard Söderberg och Malena Ernman på plats och bjöd på riktig skönsång. Då passade Pernilla på att skoja lite med operasångarna.

– Sen måste jag ju fråga då, för jag kanske har en fördom, men man har ju hört talas om de här ”operadivorna.” Då undrar jag såklart, vem utav er är mest operadiva?, frågade hon.

– Jag tror den största divan bakom scenen är i logen bredvid, vad heter hon? Pernilla Wahlgren!, skojade då Rickard Söderberg tillbaka.

Foto: SVT

När Pernilla sedan frågade vad de har på sin ”rider” svarade Rickard att han inte har någon, och Malena att hon gärna vill ha banan och vatten.

Vad gäller Pernilla Wahlgren själv så berättade hon för Nöjeslivet inför premiären av Allsång på Skansen att det finns två saker hon gärna vill ska finnas i logen.

– Ja, kaffe och ostmacka. Det är det bästa som finns, sade hon då.

Exit mobile version