Pernilla Wahlgrens nya intima bekännelse – om sexlivet med fästmannen Christian: ”Jättemycket att ta igen”

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer. Foto: Kanal 5/TT

Pernilla Wahlgren gör succé på Skansen som programledare för SVT:s Allsång.

Utanför rampljuset fortsätter stjärnan segertåget med sin älskade fästman Christian Bauer.

Artisten, skådespelaren och tv-personligheten Pernilla Wahlgren är i sommar högaktuell som ny programledare för SVT:s klassiker Allsång på Skansen.

Där gör hon just nu stor succé och har under veckorna hyllats stort av såväl tv-recensenter som tittare via sociala medier.

På tisdagskvällen är det dags för sommarens femte direktsändning och då gästas Wahlgren av artisterna Peter Jöback, Stor, Kiana, Lancelot Hedman och Thomas Stenström.

Artikeln fortsätter under bilden.

Allsång på Skansen Bildtext: Pernilla Wahlgren Foto: Morgan Norman/SVT

Utanför rampljuset på Skansen är Pernilla bland annat drivande i podcasten ”Wahlgren och Wistam” som hon leder tillsammans med vännen Sofia Wistam.

Där diskuteras allt mellan himmel och jord, och har så gjorts i många år. Förmodligen är det också därför den har blivit så uppskattad bland lyssnarna och följarna. Wahlgren och Wistam kommer dessutom att spela in podden live för publik på Rival i Stockholm senare i höst.

LÄS MER: Därför stoppar Pernilla Wahlgren fästmannen Christian Bauer – från att besöka Allsång på Skansen

I det senaste avsnittet diskuterar Pernilla och Sofia hur olika relationer kan se ut. De båda vännerna kommer bland annat in på ämnet sex, och hur viktigt Wahlgren tycker att det är i en relation.

Artikeln fortsätter under bilden.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Youtube

De kommer in på ett resonemang om att flera par kanske är nöjda med att inte ha sex, utan i stället visa ömhet gentemot varandra på andra vis. Men detta är ingenting som Pernilla Wahlgren känner igen sig själv i.

Hon är sedan i slutet av förra året förlovad med sin fästman Christian Bauer.

– Ja, jag vet inte, vi är fortfarande nykära, så det är svårt för mig… Även om vi har träffats sent i livet så har vi liksom, utan att bli för privat, säger Pernilla i podden, enligt Hänt, innan Wistam bryter in:

– Ja, du har ju mycket att ta igen, säger Sofia då.

LÄS MER: Därför vägrade Björn Skifs medverka i ”Lotta på Liseberg” – tackade nej till Lotta i 10 år

Varpå stämningen blir fnissig och uppsluppen.

– Jag har jättemycket att ta igen. Och ja jag är väldigt, väldigt glad för det liv jag lever nu om man säger så. Jag har väldigt svårt att se framför mig att vi skulle bli gamla och tröttna på den biten. Så det hoppas jag inte, säger Pernilla och skrattar.

STOCKHOLM 20230718 Programledaren Pernilla Wahlgren värmer upp publiken inför tisdagens Allsång på Skansen. Foto: Ali Lorestani / TT

Allsång på Skansen sänds på tisdagar klockan 20.00 i SVT1.

Vad tycker du om Pernilla och Allsången i år? Skriv gärna en kommentar.

Exit mobile version