Rickard Söderberg tokhyllas av tittarna – efter showen med Malena Ernman i Allsång på Skansen: ”Fullträff”

Rickard Söderberg, Malena Ernman

Foto: SVT

Rickard Söderberg och Malena Ernman besökte under tisdagen Allsång på Skansen. Nu hyllas de stort av tittarna efter sitt fina framträdande.

Allsång på Skansen är i full fart och med Pernilla Wahlgren i spetsen har det bjudits på både underhållning och skönsång från Sollidenscenen.

I vanlig ordning har några av våra mest folkkära artister tagit plats på scenen för att ta ton till fina melodier och populära allsångslåtar.

Under tisdagen var bland annat Malena Ernman och Rickard Söderberg på plats och ställde upp med otroligt vacker sång.

Foto: Peter Knutson/Pressbild

Duon arbetar just nu med förberedelserna inför föreställningen ”Amazing classics” som har arenaturné den 5 oktober.

”Helt underbart”

När Nöjeslivet fick en pratstund med Rickard inför Allsång på Skansen förklarade han att sommaren i stor utsträckning kommer bestå av att umgås med Malena.

– Jag kommer ju hänga med Malena förstås, vi håller på att ladda för vi ska ut på en sån megaturné i höst. På stora arenor och sjunga ”Amazing Classics”, klassisk musik med stor orkester, stor kör, dansare, pyro- ja, hundratals människor så det är jätteroligt, säger Rickard till Nöjeslivet.

STOCKHOLM 20230613 Rickard Söderberg när Allsång på Skansen presenterade årets artister under tisdagen. Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090

Och att det blir storslaget råder inga tvivel om.

– Ja det är det. På riktigt så blir jag så, man vågar inte säga att “det är stort.” Men det är stort. Och det är roligt att de vågar satsa på klassisk musik, och inte bara “dunka dunka” som vi gamlingar säger, säger Rickard och skrattar.

Har det här varit lite av en dröm rent ut sagt?

– Ja men det är det. Jag och Malena jobbade ihop på 1900-talet, så gamla är vi. Men att få jobba med Malena igen det är helt underbart, och särskilt i ett sånt här sammanhang där det är så mycket folk, stor kör och stor orkester. En otrolig lyx.

Läs mer: Måns Zelmerlöw bryter tystnaden – därför vill han ta över Allsång på Skansen igen efter Pernilla Wahlgren: ”Absolut sugen”

Varma orden om Allsång på Skansen

Allsång på Skansen är tätt förknippat med sommaren och härligt ljusa kvällar, och inför duons medverkan berättade han att det kändes riktigt roligt.

– Nej men det är alltid ljuvligt! Det är så god stämning, alla är glada, det är kreativt och det är fint väder, sade Rickard till Nöjeslivet.

Foto: SVT

Under kvällen fick alla höra Rickard och Malenas vackra röster ihop, och det blev minst sagt succé. I alla fall om man frågar tittarna.

Läs mer: Pernilla Wahlgren och Nour El Refais snuskiga skämt under Allsång på Skansen – kunde inte låta bli: ”Här glider…”

Hyllas av tittarna

I Nöjeslivets kommentarsfält på Facebook är det många som hyllar dem efter uppträdandet.

”Rickard och Malena var bara så bra som hela programmet!”

”Rickard och Malena, en riktig fullträff.”

”Jättebra, ville hört Rickard och Malena lite till, kanonbra”

”Rickard och Malena är bäst!”

Foto: SVT

Vad tyckte ni om kvällen? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Här kan ni se Allsång på Skansen och duons framträdande

Exit mobile version