Foto: Christine Olsson/TT, Instagram @sannanielsenofficial & SVT

Så stöttas Sanna Nielsen av familjen – bakom kulisserna i Allsång på Skansen

Hon ser fram emot sin sista sommar som allsångsledare – och den första som mamma.
Sanna Nielsen berättar nu om det viktiga stödet från familjen.
– Jag vill ju inte missa en sekund med dem, säger hon till Nöjeslivet.

En sista omgång som allsångsledare.

Efter sju års tid tackar Sanna Nielsen för sig, när årets säsong av Allsång på Skansen går i mål.

Men samtidigt som hon avslutar ett kapitel i sin egen bok, har ett helt nytt redan börjat skrivas.

I oktober förra året blev den folkkära artisten mamma för första gången till sonen Gibson. Sanna Nielsen förklarar att hon kommer att ha med sig familjen bakom kulisserna på årets säsong av Allsång på Skansen.

– Ja, men absolut, när det går. När Gibson är på humör så att säga, säger Sanna Nielsen och skrattar.

Den folkkära allsångsledaren fortsätter:

– Jo men det är klart, jag vill ju inte missa en sekund med dem. Och jag vill ju också visa Gibson det här fantastiska stället. Att han får se vad mamma gör för någonting.

Att få visa upp Allsång på Skansen för sonen betyder mycket för henne.

Sanna Nielsen. Foto: Janne Danielsson/SVT
Sanna Nielsen. Foto: Janne Danielsson/SVT

– Ja, jag vill visa honom det, och det är en sådan ynnest att få kunna ta med honom på mina äventyr. Vi kan ju göra det, både jag och hans pappa, så då gör vi nog det.

Sanna Nielsens kärlek Joakim Ramsell är också musiker. De har många gånger framträtt på scenen tillsammans. Men i år kommer inte Ramsell att vara med på scenen i Allsång på Skansens husband. I stället kommer Ramsell och sonen att stötta Nielsen bakom scenen, berättar hon.

– Då kan han vara bakom. Eller när han är iväg och jobbar så får någon annan i hans närhet som han tycker om och känner sig trygg med, vara här, säger Sanna Nielsen.

Nu kan hon se fram emot sin första sommar som mamma – men så många andra planer utöver allsångsuppdraget finns inte på kartan.

– Nej, Gud, detta tar ju all tid. Men sen, när det här är klart, kommer vi ha lite semester. Vad vi gör då, det vet vi inte än. Men det ska vi ha, vår första familjesemester, säger Sanna Nielsen och får någonting visst i blicken medan hon ler sitt varmaste leende.

Förut höll du på och pysslade en del i trädgården, hur går det med det nu?

– Det har inte blivit någonting sånt alls. Det har varit en liten kille i stället som tagit all fokus. Jag gjorde i ordning min entrétrappa för några dagar sedan. Då hade den här höstdjungeln stått liksom, och de var alldeles rostiga och det var helt sjukt… haha. Men nu så känns det lite trevligare i alla fall.

Allsång på Skansen sänds på tisdagar klockan 20.00 i SVT1.

STOCKHOLM 20160616 Joakim Ramsell och Sanna Nielsen anländer till Polarpriset 2016 bankett på Grand Hotel i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20160616 Joakim Ramsell och Sanna Nielsen anländer till Polarpriset 2016 bankett på Grand Hotel i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT

Stort lycka till med din sista säsong som allsångsledare, Sanna!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!