Sanna Nielsen bekräftar – så blir programledarens framtid i ”Allsång på Skansen”: ”Jag känner att…”

Under tisdagen avslutades årets säsong av ”Allsång på Skansen”.

För Sanna Nielsens del innebar det att hon nu avverkat sex säsonger som programledare för den folkkära klassikern.

Nu avslöjar Sanna hur hennes framtid i programmet ser ut.

Under tisdagen avslutades årets säsong av ”Allsång på Skansen”. Årets säsong har varit Sanna Nielsens sjätte som programledare och i säsongsavslutningen gästades programmet av bland andra Timbuktu, Peter Jöback och Chris Kläfford.

Årets allsång har varit speciell på många sätt, inte minst då Sanna genomfört programmet som gravid och burit på en extra liten ”sidekick” när klivit upp på scen.

Detta har även medfört en del spekulationer – huruvida Sanna Nielsens framtid som programledare för ”Allsång på Skansen” ser ut.

Foto: SVT

Beskedet i sändning

Med bara några minuter kvar av årets sista program tog Sanna Nielsen ordet och riktade blicken mot tittarna.

– För mig har det varit en fröjd att få vara er allsångsledare under de här sex åren och under den här sommaren, tillsammans med min lilla sidekick som jag är superstolt över såklart, sa Sanna Nielsen i slutet av programmet.

I den stunden var det nog många som började känna att hon snart skulle avslöja hur det hennes framtid i programmet ser ut.

Och mycket riktigt, tätt därpå följde Sanna upp med de, för många, underbara orden som meddelade den fantastiska nyheten.

– Jag vet att jag kommer gå in i en ny fas nu och livet kommer att förändras på så många plan, så i och med detta känner jag att det är så skönt att någonting kommer vara som vanligt nästa år. Så om ni vill så ses vi här nästa sommar och sjunger tillsammans, sa Sanna till publikens jubel.

”Enorm kärlek”

Beskedet om att Sanna fortsätter som programledare för ”Allsång på Skansen” även 2022 möttes av stående ovationer och efter programmet satte programledaren ord på sina känslor.

– Jag känner mig inte klar med programmet och jag känner att det är en sådan enorm kärlek att få göra det här ihop med publiken och hela teamet. Det är det bästa sommarjobbet man kan ha och jag vill fortsätta att njuta lite till, sa Sanna till Aftonbladet.

Foto: SVT

Medan tittarna kan se fram emot ännu en säsong med Sanna vid rodret så kan programledaren själv se fram emot att förhoppningsvis kunna visa den nya familjemedlemmen vad mamma gör på jobbet.

– Jag ser fram emot att få ha min sidekick med mig så att den också får ta del utav vad vi gör här. Vi har haft så många barn här bakom scenen som har fått dansa och sjunga med och de älskar det, så jag hoppas att våran lilla också kommer att göra det, säger Sanna Nielsen till Aftonbladet.

Vi är så glada över att Sanna fortsätter! Är ni också det? Lämna gärna en kommentar på Facebook!