Sanna Nielsen om hemliga samtalen med Lasse Berghagen – stödet i ”Allsång på Skansen”

Här är Sanna Nielsens hemliga taktiksnack med Lasse Berghagen.

Nu berättar den omtyckta programledaren om samtalen med företrädaren.

Vi har en jättefin kontakt, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet.

Sanna Nielsen är i full gång med årets ”Allsång på Skansen” i SVT.

Och den här allsångssommaren blir minst sagt speciell, utan publik på plats.

– Ja precis, det är verkligen det. Varenda människa jag möter säger att de är glada att det blir av. Det blir lite som en trygghet, uttrycker folk. Att någonting ändå är lite som vanligt i den här tiden. Lite så känner jag också, att det ändå rullar på, det som man är van vid. Det blir en trygghet för många, sa Sanna Nielsen inför premiären till Nöjeslivet

– Allsången är så rotat i folksjälen och har sänts i så otroligt många år. Vi fortsätter försöka förena folk med sång och glädje. Det tror jag är jätteviktigt i denna tiden. Att faktiskt få låta folk sitta och njuta och glömma bekymmer för en stund, säger Sanna Nielsen.

Lena Philipsson vår egen timme

I sommar kommer massor av kända artister till Skansen, bland andra schlagerdrottningen Lena Philipsson. Hon får dessutom en helt egen timme efter programmet, ”Allsångsscenen är din”. Tidigare har bland andra Tomas Ledin, Laleh och Håkan Hellström också fått en heltimme i SVT efter Allsången.

Sanna Nielsen är nöjd med SVT:s val av Lena PH.

– Jag är så jäkla glad för det. Jag har blivit star-struck när jag träffat henne, för hon är jätteidol. Jag har knappt vågat säga hej till henne förrän jag skulle upp göra intervju med henne. Det är så kul att hon tar över denna timmen.

Lasse Berghagen
STOCKHOLM 20180703 Lasse Berghagen och Sanna Nielsen under säsongens andra upplaga av Allsång på Skansen på tisdagskvällen. Foto: Erik Simander / TT

Själv gör Sanna Nielsen i år sin femte säsong på Skansen – och hon har tidigare berättat om det stora stöd hon fått från bland andra Lasse Berghagen.

Den tidigare programledaren som gjorde programmet poppis under 2000-talet gästade faktiskt Sollidenscenen för två år sedan, tillsammans med de övriga tidigare programledarna.

Även inför årets Allsång har Sanna haft hemligt taktiksnack tillsammans med Berghagen.

Har du pratat något med Lasse Berghagen på sistone?

– Oja, absolut, han ringer lite då och då, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet.

Lasse Berghagen, Sanna Nielsen
Foto: Erik Simander/TT

Och fortsätter:

– Faktiskt för några veckor sen hörde han av sig för att kolla hur det går. Vi har en jättefin kontakt, han supportar verkligen det här programmet, all-in. Jag blir superglad bara av ett sms och ibland pratar vi en stund.

Vad tycker du om årets ”Allsång på Skansen”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!