Sanna Nielsens ärliga ord om Benjamin Ingrosso – inför artistens unika uppgift på Skansen: ”Han är…”

Skansen bjuder upp till en allsångsfest utöver det vanliga.

Efter tisdagens program sänder SVT extratimmen ”Allsångsscenen är din” och i år är det Benjamin Ingrosso som tar sig ann det prestigefyllda uppdraget.

– Hans album går på ”repeat” även hos mig, säger programledaren Sanna Nielsen till Nöjeslivet.

Under tisdagskvällen är det dags. Då bjuder SVT på en fullspäckad kväll med artisteri i absoluta toppklass. Som vanligt kommer ”Allsång på Skansen” bjuda på högklassig underhållning och Denna vecka gästar bland andra Benjamin Ingrosso, Smith & Tell och Maria Möller.

Men som inte det skulle vara nog är det även dags för årets ”Allsångsscenen är din”. Direkt efter ”Allsång på Skansen”, stannar Benjamin Ingrosso kvar en timme extra för att bjuda svenska folket på mängder av musik. Att på egen hand få ta över Sollidenscenen, i en hel timme på bästa sändningstid, är ett ärofyllt uppdrag som tidigare axlats av bland andra Håkan Hellström och Lisa Nilsson.

Benjamin Ingrosso på Skansen
Foto: Claudio Bresciani/TT

Benjamin redo för stora uppdraget

Nu är det alltså Benjamin Ingrossos tur att greppa mikrofonen och det var ett tag sedan – i alla fall sedan han gjorde det framför publik.

I ett inlägg på Instagram sätter den 23-årige artisten ord på känslorna inför den stora kvällen.

”Min senaste spelning för publik! 2 år sedan! Tiden går fort men FAN vad jag saknat det! Längtar så galet mycket till imorn!!! SKANSEN, EN HEL TIMMA, DET KOMMER BLI KVÄLLARNAS KVÄLL!! MISSA INTE 21:00 PÅ SVT!!!!! Känns som att livet börjar hända”, skriver Benjamin på Instagram och visar upp en bild från när han senast mötte publiken.

Sanna Nielsen hyllar Benjamin

Den relativt unga artisten har den senaste tiden varit aktuell med både en egen tv-show ”Benjamins” och ett uppmärksammat sommarprat i ”Sommar i P1”. Men av kommentarerna efter hans inlägg att döma är det nu väldigt många som är ser fram emot att höra artisten ta ton på scen igen. 

En annan som också ser fram emot kvällens show är programledaren Sanna Nielsen som hyllar den framgångsrika artisten.

– Hur bra som helst. Han är fantastisk, vilken stjärna. Hans album går på repeat även hos mig. Jag ser så mycket fram emot det och det kommer bli hur bra som helst. Han är så folkkär också nu, och har lyckats beröra både den yngre och äldre generationen. Det är inte alla som får till det. Jag är så imponerad, har Sanna Nielsen sagt till Nöjeslivet inför programmet.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

”Allsång på Skansen” sänds 20.00 i SVT1 och förs upp av ”Allsångsscenen är din” med start 21.00 i samma kanal.

Ser ni fram emot kvällens program? Är ni glada över att Benjamin får en hel timma? Lämna gärna en kommentar på Facebook!