Foto: Claudio Bresciani/TT/Instagram

Sanna Nielsens glädjebesked – efter stora gravidlyckan

Gravidlyckan är total för Sanna Nielsen.
Nu ser hon fram emot en ny allsångssommar på Skansen.
– Jag mår jättebra, säger hon till Nöjeslivet.

Det var i slutet av maj – på mors dag! – som Sanna Nielsen själv gick ut och berättade om den glädjande nyheten. På Instagram skrev den folkkära artisten då:

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”.

I sommar väntar en sjätte säsong som programledare för Allsång på Skansen för den gravida programledaren – som nu ger ett glädjebesked till alla fans och tittare.

– Jag mår jättebra, tack! Det blir spännande att ta med lilla kulan på scenen i sommar, säger Sanna Nielsen och skrattar.

Hon ser fram emot allsångssommaren och menar att allt kommer gå bra.

– Jag är ju heller inte den första programledaren i världen som är gravid, säger hon.

Med start 29 juni sänds årets Allsång på Skansen i åtta härliga tisdagar i rad direkt från Stockholm. På tisdagen presenterades årets artistuppställning i en direktsändning på SVT Play och det var förstås Sanna Nielsen som höll i trådarna. På plats fanns även artisten Benjamin Ingrosso som fått ett ordentligt genombrott i samband med bland annat ”Så mycket bättre” och egna showen ”Benjamin’s” i TV4.

I sommar föräras den unge popstjärnan med en heltimmes show i SVT:s ”Allsångsscenen är din” som sänds direkt efter den ordinarie sändningen den 10 augusti.

STOCKHOLM 20210615 Programledaren Sanna Nielsen presenterar årets artister för Allsång på Skansen vid en pressträff. Här med artisten Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani / TT

Sanna Nielsens oväntade insikt på Allsångsscenen: ”Ingen tror mig”

Själv medger hon att nervositeten finns där, på ett helt annat sätt än tidigare. Anledningen är förstås coronapandemin som hållit såväl henne som alla andra artister borta från scenen under en lång tid.

– Det är fantastiskt att stå här igen, men det är ingen som tror mig när jag steg in på scenen och sa att jag var lite nervös, säger Sanna Nielsen som slog igenom redan som tolvåring och under sin långa och framgångsrika karriär bland annat hunnit med att vinna Melodifestivalen och alltså tidigare lett Allsången i fem somrar.

– Man kommer ut på den här gigantiska scenen, tittar in i en kamera och känner att, nu är man där igen. Startskottet har gått, och jag tycker det är så härligt att det infinner sig en liten nervositet. Det är betydelsefullt för mig också att få leda det här ännu ett år. Det är en ära. Jag tror det är därför man blir så nervös, och förstås även för att man inte stått på scen på ett tag.

I det första programmet 29 juni gästas Sanna Nielsen och Allsångens husorkester av komikern Per Andersson, artisterna Lisa Nilsson, Pernilla Andersson och Molly Sandén samt Anis Don Demina & Sami Rekik som gjort årets svenska låt till fotbolls-EM.

Publik i årets Allsång på Skansen

Dessutom har SVT meddelat att 500 personer i publiken kommer få finnas på plats.

LÄS MER: Hela listan – här är alla artister i Allsång på Skansen 2021

Sanna Nielsen sken i kapp med solen på Sollidenscenen på Skansen. Nu börjar det närma sig premiär för Sveriges mest älskade sommarprogram.

”Vilken lycka att få presentera sommarens gäster i årets Allsång på Skansen. Solen strålade och alla är så otroligt peppade inför premiären den 29/6! Sjung upp ordentligt nu vänner så sjunger vi snart tillsammans igen”, skriver Sanna på sin Instagram.

Stort lycka till den här allsångssommaren, Sanna!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar till superproffset Sanna Nielsen via vår Facebook-sida!