Sanna Nielsens stora glädje under allsången – oväntade gästen som tittarna kan ha missat: ”Det var jättefint”

Sanna Nielsen

Foto: TT & Instagram

Allsång på Skansen är i full gång och gästerna byter av varandra.

Men under tisdagens program var en person på plats som betyder lite extra mycket för programledaren. Sanna Nielsen.

– Det händer inte så ofta nu. Jag är bara så glad att de kommer och att jag får dela det här tillsammans med någon, säger Sanna Nielsen, till Aftonbladet.

Tisdagskvällarna är åter heliga för alla allsångsdyrkare. Klassiska ”Allsång på Skansen” är i full gång och med Sanna Nielsen, 36, vid rodret, bjuds tittarna på både dans och skönsång från Sollidenscenen.

Programledaren är trygg i rollen när hon nu leder allsången för sjätte året i rad. Men trots hennes rutin, är årets upplaga speciell för Sanna Nielsen – som denna sommar kliver upp på scenen med en bebis i magen.

Hedersgästen

Under tisdagens allsång bjöds tittarna på skönsång från bland andra Thomas Stenström samt duon, Eva Rydberg och Ewa Roos. Stjärnspäckat alltså, men på plats fanns det även en annan person som fångade Sanna Nielsens uppmärksamhet.

– Min mamma satt i publiken, så hon gjorde mig extra glad. Och så hade jag lite kompisar också som satt där. Det var underbart, säger Sanna Nielsen till Aftonbladet.

Mycket riktigt, Sannas mamma, Ing-Mari Nielsen, 73, är sedan tidigare på besök i huvudstaden för att hälsa på dottern. Något programledaren själv berättat om i ett tidigare Instagram-inlägg:

”Ligger ni på playan idag vänner? Själv repar jag text och städar huset för den stora ankomsten, dvs min kära mamma kommer äntligen på besök”, skrev programledaren på Instagram.

”Det var jättefint”

Med mamma väl på plats var det inget som kunde stoppa Sanna från att återigen genomföra allsången med bravur. 

Och efteråt uttryckte allsångsledaren sin glädje över finbesöket.

– Det var jättefint att ha mamma på plats. Det är härligt att hon får se vad vi håller på med den här säsongen också, säger Sanna Nielsen till Aftonbladet.

Många artister kan bli lite extra nervösa när familjemedlemmar sitter i publiken. Så har även fallet tidigare varit för Sanna. Men nervositeten över att ha nära och käras blickar riktade mot sig, verkar ha avtagit med åren.

– Det händer inte så ofta nu. Jag är bara så glad att de kommer och att jag får dela det här tillsammans med någon, säger Sanna Nielsen till tidningen.

Vad härligt att se att de verkar ha en så fin relation. Vem vet, i framtiden kanske Ing-Mari hälsar på igen och kanske då som mormor?

Foto: Erik Simander / TT

Du är bäst Sanna! Vad tyckte ni om tisdagens allsång? Lämna gärna en kommentar påFacebook!

Exit mobile version