SVT:s drag i ”Allsång på Skansen” väcker starka reaktioner – tittarnas stora snackis: ”Bedrövligt”

Allsången är i full gång och Sanna Nielsen ser ut att njuta av varje sekund på Sollidenscenen.

Men efter måndagens program hängde flera tittare upp sig på en detalj.

– Hur tänkte man där med klädseln på en höggravid kvinna, kommenterade en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under tisdagskvällen tog den populära programledaren Sanna Nielsen ton och välkomnade tv-tittarna till ”Allsång på Skansen”. Under en hektisk timme på Sollidenscenen gästades hon av en rad olika gäster och artister.

Däribland artisterna Arvingarna, Cherrie, Tusse och Eagle-Eye Cherry. Men även den före detta fotbollsstjärnan Lotta Schelin, som visade prov på en ljuv stämma under vårens ”Masked singer”på TV4.

Dessutom bjöds publiken och tv-tittarna på ett tvättäkta medley av flera inblandade artister.

Arvingarna
Foto: SVT

Reaktionerna

Att Sanna Nielsen har ett starkt stöd från tittarna har vi sett prov på flera gånger tidigare och efter måndagens avsnitt delade flera tittare med sig av kärleken till programledaren samt programmet.

”Fantastiskt och jättebra artister! Sanna e underbar”, skrev en nöjd tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Så bra man bara njöt och skrattade så mycket”, skrev en annan.

”Jättebra, det bästa den här sommaren”, kommenterade en tredje.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Tittarnas snackis

Tittarnas engagemang är en stor del av alla tv-evenemang. Inte sällan brukar någon händelse eller detalj väcka reaktioner på både gott och ont.

Efter måndagens program var det många som hade noterat dressen som Sanna Nielsens bar under programmet. Programledarens klädval engagerade tittarna och på Nöjeslivets Facebook-sida var det flera som valde att yttra sina åsikter. Som vanligt var de delade.

”Detta programmet har nog varit det bästa i sommar. Bra blandning av artister. Trevligt medley av Sannas låtar. Trevligt med nya artister. Trevligt att se Arvingarna på Skansen. De leverar ju alltid bra låtar. Kan vara att Sannas klädsel inte var rätt på henne denna gången. Annars bra kväll”, kommenterade en tittare.

”Hur tänkte man där med klädseln på en höggravid kvinna. Bedrövligt”, skrev en annan.

”Vem fixar Sannas kläder?? Gör hon det själv? Eller? Sällan något klädsamt. Men annars var hon bra och artisterna också”, skrev en tredje.

Men alla höll som sagt inte med.

”Sanna är så bra på att leda allsången alltid så glad. Fina kläder varje gång”, kommenterade en nöjd tittare.

Du är så grym och vacker Sanna! Vad tyckte ni om veckans ”Allsång på Skansen? Lämna gärna en kommentar på Facebook!