Tittarnas starka reaktioner efter ”Allsång på Skansen” – tokhyllar draget från SVT: ”Inte en dag för tidigt”

Solen skiner, sommaren är här och allsången kokar på Skansen.

Efter tisdagens ”Allsång på Skansen” ekade glädjeropen genom natten.

”Det bästa jag har sett i tv på länge”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

Skansen bjöd upp till en riktig juli-kväll och när Sanna Nielsen drog i gång tisdagens allsång satte solskenet guldkant på Sollidenscenen. Med andra ord var det bäddat för fest – och fest blev det.

”Allsång på Skansen” är ett givet inslag under sommaren och tisdagens startfält talade minst sagt för en lovande kväll. Bland artisterna fanns bland andra Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen och Newkid. Men även underhållningsduon Brynolf & Ljung var på plats för att trolla framför publiken.

Sanna Nielsen
Foto: SVT

Flera hade synpunkter

Efter programmet var det flera som ville uttrycka sina åsikter och de allra flesta verkade riktigt nöjda med vad de precis bevittnat.

Tidigare skrev vi om tittarnas snackis i ”Lotta på Liseberg”, där flera tittare ansåg att det medverkade för få ”äldre” artister.

Men det är inga synpunkter som ”Allsång på Skansen”-publiken verkar ha. Tvärtom, hyllar nu flera tittare tisdagens startfält och vissa menar till och med att det kvällen borde skrivas in i allsångens historiebok – som bästa på länge.

”Grattis Sanna. Det här var det bästa allsången på flera år. Vilka artister. Nåt för alla åldrar”, skrev en glad tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Det bästa jag har sett i tv på länge”, skrev en annan.

Christer Sjögren, Sanna Nielsen
Foto: SVT

Stora hyllningar

Det är uppenbart att flera av tittarna är väldigt nöjda med både Sanna och tisdagens program. Kanske är det så att just blandning av artister blev nyckeln till framgång?

En sak som är säker är att Newkid hyllades stort för sina framträdanden i Nöjeslivets kommentarsfält. Men de som kanske hyllades allra mest var Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen.

Flera av tittarna berättar att de har fina minnen förknippade med musikgruppens klassiska låtar och kanske passade de på att åter minnas dem när dansbandsmusiken tog över ”Allsång på Skansen”.

”Mycket bra. Vikingarna är ju i särklass. Mera dansband och schlager musik”, kommenterade en nöjd tittare.

”Mera dansband och schlager musik . Underbart att höra vikingarna . Mycket bra kväll . Sanna Nielsen är bäst”, skrev en annan.

”Inte en dag för tidigt att dansband får spela på Allsång på Skansen. Kanonbra låtar i kvällens program med Vikingarna”, skrev en tredje.

Vad tyckte ni om tisdagens ”Allsång på Skansen”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!