Allsångsledaren i tårar efter Miss Lis agerande på scen – blev för mycket: ”Jösses”

Det blev för mycket för allsångsledaren – som rördes till tårar av Miss Li.

Linda ”Miss Li” Karlsson kom, såg och gjorde succé på Allsångsscenen under tisdagkvällen.

Den hitsäkra popstjärnan som fick sitt stora genombrott i slutet av 00-talet var av SVT utvald som årets artist att stå på scen under en hel timme efter ordinarie Allsång på Skansen.

I programmet ”Allsångsscenen är din” bjöd Miss Li – som också fick en större följarskara efter succén i ”Så mycket bättre” 2012 – på många av sina största låtar.

Men det var inte första gången som Miss Li gästade Allsången, som i år leds av Pernilla Wahlgren.

Inför programmet passade artisten på att uppmärksamma detta i form av en frågesport i sina sociala medier. På Instagram @allsångskollen kunde fansen gissa vem av de tidigare allsångsledarna som rördes till tårar av hennes musik.

Detta uppmärksammades av Miss Li som skrev: ”Haha! Det är den stora frågan. Började hen gråta för att jag sjöng dåligt eller bra?”.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Instagram

Svaret på frågan?

Anders Lundin.

– Det var fantastiskt, Gud vad kul. Miss Li, ja jösses vad säger man, sade Lundin när Miss Li gästade Sollidenscenen 2008, enligt Svensk damtidning.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20080624 Miss Li med programledaren Anders Lundin på tisdagen i sommarens första Allsång på Skansen. Programledaren Anders Lundin i förgrunden. Foto: Maja Suslin/TT

Och ja, Miss Li fortsätter att beröra oss än i dag.

Hon gjorde stor succé i tisdagens Allsång på Skansen – och i ett av sina mellansnack passade hon också på att beröra ett viktigt ämne.

Nämligen det om psykisk ohälsa.

– Det är otroligt hedersamt och fantastiskt med den fina utsikten. Men det var inte så självklart när jag fick förfrågan för ett tag sen. För förra sommaren var jag helt under ytan. Det var otroligt dåligt självförtroende, dålig självkänsla. Jag grät varje gång jag behövde gå upp på scen, för jag tyckte det var så läskigt och jag kände att jag inte riktigt tyckte om mig själv, sade Miss Li i ”Allsångsscenen är din”.

Miss Lis viktiga budskap på scen

Artisten förklarade att hon mår bättre denna sommar.

– Framför allt så är jag väldigt glad nu, för den här sommaren. För att jag får ha den mentala hälsan med mig, sade hon.

Samtidigt ville hon nå ut till tittarna och riktade sig rakt in i tv-kameran när hon tog till orda:

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

– Jag hade turen att jag har många som jag kan prata med. Jag känner bara, jag vet att det inte bara är jag som kan må dåligt emellanåt. Världen är som den är och livet är svårt. Man stressar. Jag känner bara att, om det är någon som tittar här i kväll så vill jag bara säga: våga prata om det. Hitta någon. Om du inte känner att du har någon som du kan prata med i din närhet, så finns det faktiskt telefonnummer man kan ringa och hjälp. Man kan vara anonym. Det är jätteskönt, jag har testat själv. Jag ville bara passa på att nå ut till dig som tittar, säger Miss Li.

Tack för showen Miss Li, du är fantastisk!

Dela gärna vidare inlägget.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev