BEBISLYCKAN: Efter dramatiska förlossningen – Sarah Dawn Finer har fått sitt andra barn

Folkkära sångerskan och programledaren Sarah Dawn Finer har fått sitt andra barn, efter en dramatisk förlossning som lämnat artisten tacksam för att hon och barnet tagit sig igenom det. 

“Under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få kvar hos oss, vid liv”, skriver folkkära artisten på Instagram. 

Under söndagskvällen meddelades det att Sarah Dawn Finer, 39, och sambon Jonas har fått sitt andra barn, en son. 

Sarah Dawn Finers dramatiska förlossning

Finer är högaktuell som jurymedlem i TV4:s “Talang”, och under våren har tv-tittarna kunnat följa en höggravid Sarah som strålat med i sin bebiskula. 

Paret har sedan tidigare dottern Annie Grace Finer, som föddes 2017, och förlossningen med hennes lillebror blev så dramatisk att Sarah Dawn Finer fruktade för att sonen inte skulle överleva. 

Det ska sonen heta

Under natten till måndag uppdaterade artisten själv sina följare på Instagram. 

“Tacksamhet.

Det är det enda jag kan känna”, inleder Sarah Dawn Finer sitt inlägg.

Hon fortsätter:

“Det finns ingen passande bild eller text vid skriva i en sån här stund.

Du kommer till slut, men under dramatiska omständigheter, och tydligen ovanliga, och under några av de värsta och långsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få kvar hos oss, vid liv.

Tacksamheten till din bästa pappa Jonas för hans oändliga stöd och styrka vid bådas vår sida, och från oss – till all helt fantastisk personlig på BB Stockholm, också på Neo på Danderyds Sjukhus som fick ut dig, gav dig tillbaka till hand oss, och tar om dig, tills allt är lättare… är obeskrivlig”. 

”Att få hålla dig till slut”

I en tidigare intervju med Allas har Sarah berättat att hon gärna håller sitt privatliv för sig själv när det kommer till mediesammanhang. På Instagram berättar hon dock att sonen ska heta Benji, och om tacksamheten hon känner över att han äntligen är här. 

“Att kunna få hålla dig till tillslut, anntligen sitta här med dig i min famn och känna dig hos mig, med din hand i min, men slut som spelar någon roll.

Och allt annat får ta den tid det tar. Det kommer bli bra. Du är här, du lever och andas .. och för det, är tacksamheten oändlig.

Din stora familj, din syster Annie längar ihjäl sig efter dig och alla dina andra förväntansfulla storasyskon, farbror / fastrar, morbror / mostrer /, mormor / morfar alla kusiner och kompisar”, skriver artisten.

Vi älskar dig, vår älskade Benji.

Idag, imorn och alla andra dagar.

Äntligen är du här .. också på denna regnbågsfamiljens dag.

Välkommen till världen.

Den är vackrare med dig i den”, skriver den nyblivna tvåbarnsmamman.

Stort grattis säger vi till Sarah Dawn Finer och hennes familj.