Carolas jobbiga blunder i direktsändning – nu avslöjar hon misstaget

Ronan Keating slog igenom som sångare i pojkbandet Boyzone på 90-talet. I veckan var han på plats för att sjunga i ”Allsang på grensen”, den norska versionen av ”Allsång på Skansen” och det skulle bli ett bejublat framträdande.

Ronan Keating sjöng låten ”No Matter What” tillsammans med självaste Carola, ett uppträdande som fick stora applåder och spreds på nätet.

Avslöjar misstaget: ”Sjunger fel”

Men allting stod inte rätt till under framträdandet. På sin Instagram-sida berättar Carola att hon sjöng fel i låten.

”Här sjunger vi fel refräng enligt vad vi hade övat in men ingen märker nåt och orkestern spelar på som vanligt och jag ser till å få feeling. Ronan Keating och jag ler mot varann och tar in momentum, han ger mig massa utrymme fast jag egentligen känner mig som Bambi på hal is just för o då och behöver hans hjälp med texten.. och så hamnar jag i en tuff meningsfälla att ta mig ur.. men få märker nåt”, skriver Carola på Instagram och fortsätter:

”I can’t believe what I believe blev det. (Ska egentligen vara ’I cant deny what I believe, I cant be what I’m not!’) Men det blev feeling och nerv så producenten och tv-bussen ville gärna behålla det! Vi bjöd på det och skrattade efteråt”.

Hyllas av fansen

Till inlägget har hundratals människor skickat sina hälsningar till sångerskan efter uppträdandet. Även fast hon sjöng fel tycker många att det inte spelade någon roll, då uppträdandet i sig var så vackert.

Carola passar också på att hylla Ronan Keating.

”Skön snubbe Ronan! Stabil, proffsig och ödmjuk”, skriver hon på Instagram.

Exit mobile version