Clara Klingenströms nya glädjebesked efter succén – nomineras till prestigefyllt pris: ”Helt sjukt”

Här är Clara Klingenströms nya glädjebesked.
Stjärnskottet kan ta hem prestigefyllt pris – efter stora succén med Svensktoppsettan ”Behöver inte dig idag”.

Clara Klingenström, 26, slog igenom stort i årets Melodifestival där hon tog sig till final med bidraget ”Behöver inte dig idag”.

Låten har verkligen fått ett eget liv utanför tävlingen, när Clara bland annat har toppat Sveriges Radios klassiker Svensktoppen i flera veckor.

Ett ännu viktigare besked kunde det unga stjärnskottet med den känslosamma rösten berätta för sina följare på Instagram tidigare i somras.

”Idag är en stor dag för mig. Idag blir jag utskriven från psykiatrin. Jag har varit där sedan jag var 17 år. Flera år kändes allt hopplöst men det här året fick jag äntligen den hjälpen jag behövde, skrev hon öppenhjärtigt på Instagram och fortsatte:

”Det var när jag gav mig själv kärlek som jag fick kärlek tillbaks. Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma men nu är jag frisk. Jag klarade det. Det är också exakt ett år sedan ”Behöver inte idag idag” skrevs. Mycket att fira”.

LÄS MER: Clara Klingenströms starka ord om kampen

Clara Klingenström nominerad i Rockbjörnen

Nu har Clara Klingenström nåtts av ännu en glädjande nyhet, på musikfronten, efter vårens stora succé med ”Behöver inte dig idag”. När tidningen Aftonbladets läsare nu fått nominera sina favoriter står det klart att Klingenström från Gotland har chans att vinna inte mindre än tre priser på prestigefyllda Rockbjörnen.

”Jag har blivit nominerad i tre kategorier på årets Rockbjörnen!!? Årets kvinnliga artist, årets genombrott och årets Svenska låt. Helt sjukt! Skulle bli så glad om ni ville rösta på mig”, skriver Clara Klingenström på sin Instagram.

I den kanske tyngsta kategorin, årets låt, ställs hon mot följande:

Benjamin Ingrosso – ”Allt det vackra”, Hov1 – ”Barn av vår tid”, Victor Leksell och Miriam Bryant – ”Tystnar i luren” och Tusse Chiza – ”Voices”.

I kategorin årets kvinnliga artist är även Miriam Bryant, Miss Li, Molly Sandén och Zara Larsson nominerade.

”Bara att bli nominerad är ju en vinst, lycka till”, skriver en av Claras följare i en kommentar till inlägget.

Och får medhåll av artisten.

”Ja verkligen. Tack!”, skriver Clara Klingenström i ett svar.

Clara har under sommaren uppträtt på bland annat ”Lotta på Liseberg” med sin Svensktoppsetta.

https://www.youtube.com/watch?v=B7rXOXQllgY

Har ni hört när Clara Klingenström uppträder med låten ”Ensam i en stad” sommaren 2019 i Lotta på Liseberg?

Fotnot: Omröstningen för Rockbjörnen pågår i skrivande stund via Aftonbladets hemsida.

Nu önskar vi Clara lycka till med Rockbjörnen! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om henne på vår Facebook-sida om du tycker hon är värd priserna!