Foto: TV4/Youtube

Helen Sjöholms stora glädjebesked – efter tuffa tiden: ”Jag har längtat så”

Efter den rekordlånga väntan.
Nu kommer folkkära artisten Helen Sjöholm med ett nytt glädjebesked till fansen.

Efter att kultur- och nöjesbranschen legat i dvala under en lång tid finns nu en ljusning. På tisdagen den 1 juni inledde Sverige så smått en öppning av samhället igen, då pandemiläget blivit bättre till följd av fler vaccineringar.

En av alla artister som tvingats hålla sig borta från scenen under pandemin är Helen Sjöholm, 50. Den folkkära sångerskan som har 25 år av framgångar på scen och skiva, samt i TV, film och i radio bakom sig. Bland annat medverkade hon i ”Så mycket bättre” i TV4 så sent som i fjol.

Nu kan hon se fram emot en ny turné i höst. I september i fjol släpptes hennes senaste album, och nu kan hon återigen äntligen få möta sin publik ute i landet.

Foto: Pressmeddelande

– Efter att ha snickrat ihop plattan ‘En ny tid’ under våren 2020, coronasäkert med musikanter som skickade in filer eller kom in var och en för sig till studion, har jag längtat så efter att få blåsa in ‘liveluften’ i de här nya låtarna, säger Helen Sjöholm i ett pressmeddelande.

”Gabriellas sång”-stjärnan förklarar att hon längtar efter att få möta sin publik igen.

Det är mycket man längtar efter. Publikens sorl, förväntan, den gemensamma upplevelsen och musicerandet på plats, långt bort från Teams och Zoom. Här och nu-känslan. Jag ser fram emot att hitta en skön blandning av låtar, de nya med de gamla och kanske även något otippat. Att äntligen få åka ut med det här bandet och möta publiken blir en FEST! säger Helen Sjöholm.

Turnéplan Helen Sjöholm hösten 2021: Hit kommer artisten

Turnén startar 2 oktober i Halmstad och avslutas med final i Helsingborg 26 november. Här är hela turnéplanen: Turnéplan: 2/10 Halmstad, 3/10 Norrköping, 8/10 Växjö, 9/10 Linköping, 10/10 Malmö, 17/10 Gävle, 27/10 Stockholm, 30/10 Sundsvall, 7/11 Västerås, 11/11 Jönköping, 12/11 Göteborg, 17/11 Luleå, 18/11 Umeå, 19/11 Uppsala, 20/11 Karlstad, 25/11 Kalmar, 26/11 Helsingborg.

Dela gärna vidare inlägget om du ser fram emot detta!