Helen Sjöholms stora glädjebesked – folkkära artisten berättar nu: ”Äntligen”

Helen Sjöholm ska ut på vägarna igen!
Efter en lång pandemiperiod kan den folkkära artisten jubla.
”Äntligen!”, skriver hon på Instagram.

Det har varit ett och ett halvt år i stort sett utan kultur- och musikupplevelser för alla. Coronapandemin gjorde att publiken begränsades och artister över hela världen fick ställa in alternativt skjuta upp sina planerade turnéer.

Nu har Sveriges restriktioner som bekant ändrats – och för folkkära artisten Helen Sjöholm innebär nu detta att hon kan ge sig ut på en omfattande turné genom hela landet i höst och vinter!

”ÄNTLIGEN! Då restriktionerna släpptes med kort framförhållning hade vi redan tvingats flytta fram några av höstens konserter”, skriver Helen Sjöholm på Instagram och fortsätter:

”Men nu är alla datum satta och jag längtar!”.

STOCKHOLM 20210511 Helen Sjöholm var aktuell med tv-serien ”Thunder in my heart” i våras. Här fotad på Bio Rio på Södermalm. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Samtidigt passar hon också på att poängtera att det är via musikarrangören Blixtens hemsida som biljetterna säljs. Nu varnar den folkkära artisten sina fans för andrahandsmarknaden. Konserterna har flyttats från tidigare datum och det tycks också som nya datum tillkommit i turnéplanen.

”Det är många andrahandsförsäljare som säljer biljetter till konserterna. Jag rekommenderar alla att köpa biljett via den officiella biljettåterförsäljaren – det är det enda sättet att garantera biljettens äkthet eller att den inte säljs till överpris. Har du köpt biljetter i andrahand och saknar information om flytten av konserten, hör av dig till företaget som du köpte biljetterna av för att få den information som har skickats ut. Tack”, skriver Helen Sjöholm.

Hit kommer Helen Sjöholms nya turné:

Foto: Instagram

Visst önskar vi Helen Sjöholm och medmusikanter all lycka på den nya turnén! Tänk vad vi har saknat levande musik efter alla dessa pandemiveckor, -månader och -år!