Foto: TT/TV4

Anders Bagges besked till hustrun – efter två år som gifta

Anders Bagge firar tvåårig bröllopsdag med sin älskade Johanna!

Det har nu gått två år sedan den folkkäre tv- och musikprofilen Anders Bagge sade ja till sin kära Johanna Lind Bagge.

Anders Bagge är just nu aktuell igen i den nya säsongen av ”Idol” som sänds på TV4 varje veckodag klockan 20.00. Uttagningarna sker som vanligt från stad till stad där talanger får möjlighet att sjunga och visa upp sig framför juryn och programledaren Pär Lernström.

Men Idol i all ära – nyligen kunde Anders fira ett annat speciellt tillfälle. På tisdagen var det nämligen två år sedan han gifte sig med sin Johanna.

Det magiska bröllopet innehöll också en liten överraskning när Anders tog ton inför sin älskade och alla gäster.

LÄS MER: Anders Bagges stora överraskning – mitt under vigseln

På sin tvååriga bröllopsdag skickar Anders en särskild hälsning till sin älskade Johanna. På Instagram skriver han:

”För 2 år sedan på dagen sa jag JA till min Johanna. Det var en solig och vacker dag precis som denna. Min söta, glada, roliga, tuffa, smarta och coola entreprenör, som jag älskar tills jag dör. Skulle jag stå i kyrkan igen hade svaret varit detsamma.. ”Yeah babe”.

Foto: Jonas Ekströmer / TT

”Intresset för djur och musik har alltid varit likvärdiga”

Alla som har följt Anders och Johanna i tv-serien ”Cirkus Bagge”, vet att paret är stora djurvänner.

– Det är det som får mig att gå upp på morgonen. Någonting som ger det där lilla extra i livet, sade Anders i en intervju med Nöjeslivet.

Och fortsatte:

– Jag och Johanna har en livspassion. Det är en passion, en hobby – något som betyder allt för mig, utöver min familj förstås. Intresset för djur och musiken har alltid varit likvärdiga för mig, säger Anders Bagge.

För Anders fanns länge också en annan dröm, att få bli förälder. Men efter år av försök har han och Johanna gett upp om att få bli föräldrar tillsammans.

– Jag och Johanna är ju ett team. Djurintresset kommer aldrig att falna, det blir bara starkare ju mer tiden går. Jag hoppades självklart på att man skulle få barn. Det går inte, jag har gett upp det. Jag är 52 år i dag. Då blev intresset starkare. Det blev inga barn så då det blev ännu fler djur, har Anders Bagge tidigare berättat för Nöjeslivet.

Här kan man läsa Anders fina inlägg till sin fru på bröllopsdagen:

Så fint uttryckt, Anders.

Dela gärna vidare för att önska det här underbart fina paret all lycka i framtiden!