Anders Bagges livsförändring – rasat i vikt under 12 veckor: Så här ser han ut i dag

Anders Bagge mår bättre än någonsin.

Nu berättar han om sin avgörande livsförändring.

”Jag har tvingats fundera över vad som verkligen är viktigt och hur jag vill leva resten av mitt liv”, skriver Idol-profilen.

Anders Bagge är äntligen tillbaka i tv-rutan igen. På vardagar klockan 20.00 kan tittarna följa den folkkäre musikprofilen när ”Idol” nyligen dundrade i gång tv-hösten i TV4.

Tillsammans med Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Nikki Amini tar sig Bagge i år an deltagarna i en mycket speciell Idol-säsong, som så klart är påverkad av coronapandemin.

Samtidigt har Bagge genomgått en stor förändring utanför tv-rutan.

Nu berättar den omtyckte tv-profilen att han gjort en stor livsförändring – och gått ner i vikt.

”Året som har gått har varit både svårt och sorgligt, för många av oss. För mig har pandemin gett mig tid för eftertanke och jag har tvingats fundera över vad som verkligen är viktigt och hur jag vill leva resten av mitt liv”, skriver Bagge på Instagram.

Han förklarar att han rasat i vikt de senaste tre månaderna.

Han förklarar att han gick med i ett viktminskningsprogram för att han ville ta hand om sig själv.

”Ändå har jag på bara 12 veckor gått ner över 12 kilo – och det är klart att jag är glad. Jag har gjort en total förändring av hela mig. Visst, det här inlägget är sponsrat, men jag menar verkligen vad jag säger: Hela livet har lättat upp och jag har aldrig mått bättre”, skriver han och ler med hela ansiktet på nya bilden!

Så bra jobbat, Anders!

Skriv gärna en kommentar och dela vidare för att hylla denne glädjespridare!