Efter tuffa sjukdomen – här gör Christer Björkman i tv

Schlagergeneralen Christer Björkman fick sämsta möjliga avslut på Eurovision Song Contest i våras.

Bara timmarna innan den stora finalen fördes han akut till sjukhus.

Nu gör Björkman comeback i tv.

Den 18 maj i år avgjordes Eurovision song contest i Israel, men Christer Björkman, som ansvarar för både Melodifestivalen och Eurovision, fick inte uppleva finalen på plats.

Timmarna innan fick han föras till sjukhus. Det visade sig att Christer Björkman drabbats av en blodpropp.

Tillståndet ska ha varit så pass allvarligt att det vart livshotande.

Björkman, som inte fick lämna landet, opererades, och först några dagar senare valde han att kommentera sin sjukdom. Han beskrev situationen som en ”tankeställare”.
”Jag mår bra och har egentligen gjort det hela tiden. Det är ju det som är så lömskt med detta, att det inte märks förrän det kanske är för sent. Sen har jag såklart varit orolig över situationen, man inser hur snabbt livet kan förändras”, sa han till Aftonbladet via sms.

Ett par dagar senare fick han äntligen lämna sjukhuset.

Christer Björkmans familjebesked

Idag är Christer Björkman tillbaka i vardagen. Och privat har det hänt grejer. I slutet av sommaren kunde han meddela alla sina följare på Instagram att han och maken Martin fått en ny familjemedlem. Den lilla hundvalpen Ikaros.

Idag är Christer Björkman tillbaka i vardagen. Och privat har det hänt grejer. I slutet av sommaren kunde han meddela alla sina följare på Instagram att han och maken Martin fått en ny familjemedlem. Den lilla hundvalpen Ikaros.
”Oj oj oj vad mycket känslor den här lilla krabaten väcker. Vi är helt förförda både Martin och jag”, skriver Christer på Instagram.

Christer Björkman gör comeback med Anders Bagge

Samtidigt som Christer anpassat sig till det nya livet som hundägare har han också börjat jobbet med kommande års Melodifestivalen.

Och inte nog med det. Han gör också comeback i tv.

Christer Björkman kommer nämligen göra Anders Bagge och de andra i juryn sällskap i fredagens ”Idol”, som expert. Och det passar bra med tanke på kvällens tema: ”Melodifestivalen”.
”Imorgon, fredag, kommer Christer Björkman att göra juryn sällskap och därmed vara gästdomare i Idol!!! Perfekt för veckans Melodifestivalen/ESC-tema, eller hur?”, kan man läsa på Idols Facebooksida.

Imorgon, fredag, kommer Christer Björkman att göra juryn sällskap och därmed vara gästdomare i Idol!!!😍 Perfekt för veckans Melodifestivalen/ESC-tema, eller hur? 🎈✨Foto: Johan Nilsson/TT

Gepostet von Idol am Donnerstag, 17. Oktober 2019

Så kul att se dig på benen igen, Christer!

Dela gärna och skicka dina styrkekramar till Christer i kommentarsfältet på Facebook.