Glädjebeskedet: Anders Bagge fortsätter i Idol-juryn – och avslöjar nya detaljerna

Anders Bagge har gjort stora avtryck i sin roll som jurymedlem i Idol.

Nu bekräftar han att han är klar för ytterligare en säsong i programmet.

Anders Bagge gjorde debut i idoljuryn redan 2008, då tillsammans med Andreas Carlsson och Laila Bagge. Förra året fick han sällskap av Kishti Tomita, Nikki Amini och Alexander Kronlund – och fick se på när Chris Kläfford växte till en stjärna och vann hela tävlingen.

Men Bagge har inga planer på att sluta. Under lördagen bekräftade han att han är klar för ytterligare ett år i Idol-juryn

Bildkälla: Skärmdump/Youtube

”Det är en fröjd”

Till Nöjesbladet berättar Bagge att han ser fram emot att ge sig ut på vägarna igen för att inleda jakten på nästa svenska superstjärna.

– Det är underbart att vara få vara med i Idol igen och få träffa alla förväntansfulla talanger ute i landet. Nya stjärnskott föds hela tiden och det är en fröjd att få vara delaktig och hjälpa till att bana deras väg”, säger Anders Bagge till Nöjesbladet.

Foto: Henrik Montgomery/TT Nyhetsbyrån

Avslöjar detaljen: ”Kommer bli annorlunda”

Idol besöker Karlstad, Umeå, Göteborg, Helsingborg och Stockholm för auditions med i mars.

Årets jury består likt förra året av Kishti Tomita, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Anders Bagge.  50-årige Bagge är exalterad över att det är samma succéduo som bildar jury i Idol – och berättar även att det kan komma att bli några överraskningar under säsongen.

– Det känns underbart att vara med i samma gäng. Varför ändra ett vinnande koncept? Vi är olika och professionella inom olika segment och vi bidrar till en helhet till de sökande och till tv-tittarna”, säger Bagge till Nöjesbladet och fortsätter:

– Jag tror att både jury och de sökande kommer att leverera något annorlunda och att vi finner den där lilla diamanten i år. Med oss i juryn, ja då vet man aldrig vad som väntar men annorlunda lär det nog bli, så mycket kan jag säga”, säger han.