FOTO: TT Nyhetsbyrån

Måns Zelmerlöws hårda känga mot ”Idol” – vill lägga ned programmet HELT

Måns Zelmerlöw slog igenom med dunder och brak när han debuterade i ”Idol” 2005. Nu går han ut och dömer ut programmet totalt – och tycker att det borde läggas ned helt och hållet.
– Jag tycker att det hade kunnat vara tid för någonting annat, säger Zelmerlöw i ”Rix Morronzoo”.

Under torsdagen var den folkkäre artisten Månz Zelmerlöw gäst i radioprogrammet ”Rix Morronzoo”. I ett inslag som kallas ”lögndetektorn” fick artisten svara på känsliga frågor av programledarna Laila Bagge och Roger Nordin.

En fråga handlade om tv-programmet ”Idol” och huruvida det bör läggas ned eller inte och Zelmerlöw var tydlig med sin ståndpunkt.

Måns Zelmerlöw: ”Lägg ned Idol”

På frågan om ”Idol” bör läggas ned svarade han:
– Absolut ja. Jag tycker att det hade kunnat vara tid för någonting annat. Sverige är typ det enda landet som har kvar ”Idol”, säger Zelmerlöw i programmet.

Programledaren Laila Bagge instämde i kritiken och höll med om att programmet spelat ut sin roll.
– Ja, man kan ju alltid utveckla det också. Man har ju lärt sig alla svängar och hur det går: ”Tyvärr så måste du packa väskan” – och så kommer vändningen. Först är man ledsen och så blir man glad, säger hon.

Fick sitt stora genombrott i programmet

Måns Zelmerlöw sjöng sig in i svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Idol 2005. Även om han ”bara” slutade femma i tävlingen så fick han sitt absoluta genombrott och påbörjade en mycket framgångsrik resa som pågår än i dag.

Zelmerlöw avslöjade också i ”Rix Morronzoo” att han skulle tacka ja till ”Så mycket bättre” om han fick frågan.

Gillar du Idol eller tycker du att det bör läggas ned? Kommentera gärna artikeln på Facebook och dela för att starta en diskussion!