Nya beskedet – inför kommande säsongen av Idol

Snart är det dags för en ny säsong av underhållningsprogrammet ”Idol”.

Nu avslöjas nya detaljer och förändringar av populära programmet.

 

Under snart femton år har underhållningsprogrammet ”Idol” gett Sverige en rad olika talanger. Nu kommer programmet med nya besked och förändringar inför kommande säsongen – som fyller femton år.

Detta uppmärksammas genom att castingturnén kommer sträcka sig från Boden i norr till Malmö i söder. Detta innebär den största turnén i programmets historia då flera städer som besöks, aldrig fått just besök av ”Idol” tidigare.

Anders Bagges besked om nya säsongen av ”Idol”. Foto: TV4/Youtube

Anledningen bakom den stora turnén är att så många som möjligt ska få chansen att söka till programmet.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få fira femtonårsjubileum med Idol i år. Det är ett av våra mest engagerande program och vi ser mycket fram emot att upptäcka nya talanger, säger Malin Knave, exekutiv producent för Idol 2019 i ett pressmeddelande.

”Ren och skär lycka”

Och till fansens stora glädje kommer juryn att fortsätta, bestående av samma medlemmar: Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita.

– Att få sitta i juryn för tionde säsongen är inget annat än ren och skär lycka. Jag ser vansinnigt mycket fram emot ett nytt år med Idol, säger Anders Bagge i ett pressmeddelande.

Samma idoljury sedan tidigare är klar att köra vidare på nya säsongen. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Att samma jury fortsätter är något som TV4 är mycket glada över.

– Härligt att vår superjury fortsätter även i år. Det borgar för att vi kommer att hitta nya fantastiska tävlanden som kommer att bli nya Idoler, säger Malin Knave.

Städerna som ”Idol” kommer att besöka:

Förturné

Boden 9 feb

Motala 15 feb

Växjö 16 feb

Härnösand 22 feb

Hudiksvall 23 feb

Borlänge 1 mars

Karlskoga 2 mars

Audition

Malmö 17 mars

Göteborg 23 mars

Stockholm 31 mars

Va kul med ännu en säsong av ”Idol”! Har du också saknat programmet? Tryck på gilla-knappen om du ser fram emot en ny säsong.