Nya beskedet – inför kommande säsongen av Idol

Foto: Youtube/TV4

Under snart femton år har underhållningsprogrammet ”Idol” gett Sverige en rad olika talanger. Nu kommer programmet med nya besked och förändringar inför kommande säsongen – som fyller femton år.

Detta uppmärksammas genom att castingturnén kommer sträcka sig från Boden i norr till Malmö i söder. Detta innebär den största turnén i programmets historia då flera städer som besöks, aldrig fått just besök av ”Idol” tidigare.

Anders Bagges besked om nya säsongen av ”Idol”. Foto: TV4/Youtube

Anledningen bakom den stora turnén är att så många som möjligt ska få chansen att söka till programmet.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få fira femtonårsjubileum med Idol i år. Det är ett av våra mest engagerande program och vi ser mycket fram emot att upptäcka nya talanger, säger Malin Knave, exekutiv producent för Idol 2019 i ett pressmeddelande.

”Ren och skär lycka”

Och till fansens stora glädje kommer juryn att fortsätta, bestående av samma medlemmar: Anders Bagge, Nikki Amini, Alexander Kronlund och Kishti Tomita.

– Att få sitta i juryn för tionde säsongen är inget annat än ren och skär lycka. Jag ser vansinnigt mycket fram emot ett nytt år med Idol, säger Anders Bagge i ett pressmeddelande.

Samma idoljury sedan tidigare är klar att köra vidare på nya säsongen. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Att samma jury fortsätter är något som TV4 är mycket glada över.

– Härligt att vår superjury fortsätter även i år. Det borgar för att vi kommer att hitta nya fantastiska tävlanden som kommer att bli nya Idoler, säger Malin Knave.

Städerna som ”Idol” kommer att besöka:

Förturné

Boden 9 feb

Motala 15 feb

Växjö 16 feb

Härnösand 22 feb

Hudiksvall 23 feb

Borlänge 1 mars

Karlskoga 2 mars

Audition

Malmö 17 mars

Göteborg 23 mars

Stockholm 31 mars

Va kul med ännu en säsong av ”Idol”! Har du också saknat programmet? Tryck på gilla-knappen om du ser fram emot en ny säsong.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Exit mobile version