STORT GRATTIS! Axel Schylström har blivit pappa: ”Bästa ögonblicket i mitt liv”

axel schylström

Foto: TT/Instagram

Vilken bebislycka!

Artisten Axel Schylström och flickvännen Malin Halvardsson har blivit föräldrar till en liten flicka.

”Hon är redan mitt allt”, skriver Axel Schylström på Instagram.

Axel Schylström slog igenom i tv-programmet Idol 2015, då han slutade på fjärdeplats. Året därpå släppte han sin debutsingel ”The Champion” och 2017 debuterade artisten i Melodifestivalen med låten ”När ingen ser”.

Men det är framförallt vid sidan om musikkarriären som livet just nu strålar lite extra mot Axel Schylström.

I ett kärleksfullt inlägg på Instagram meddelar nämligen den 29-årige artisten att han har fått tillökning i familjen med flickvännen Malin Halvardsson – och blivit pappa till en liten flicka.

”För några dagar sedan blev jag pappa till den här lilla tjejen – och hon är redan mitt allt. Jag hade verkligen ingen aning om att jag skulle bli så SANSLÖST knockad av kärlek. Men det blev jag”, skriver Axel Schylström.

STOCKHOLM 20180119 Axel Schylström och flickvännen Malin Halvardsson kommer till Ellegalan 2018 på Grand Hotel under fredagen. Foto Christine Olsson / TT

Axel Schylström har blivit pappa

I samma kärleksförklaring berättar Idol-profilen om hur det var att få hålla om sin lilla flicka för första gången. Ett ögonblick som ingenting i livet har överträffat.

”Första gången hon låg på mitt bröst var det som om att alla hål inom mig läkte ihop. På allvar. Det var nog det bästa ögonblicket i mitt liv. Och allt annat i världen känns nu plötsligt ganska oviktigt”, skriver han och fortsätter:

”Vi kommer säkerligen driva varandra till vansinne tusentals gånger framöver. Men fan vad jag älskar henne. Och fan vad jag alltid kommer göra det.”

Kärleksförklaringar på nätet

Avslutningsvis konstaterar Axel Schylström att både den nyfödda bebisen och flickvännen Malin Halvardsson mår bra. Han skickar också en stor eloge till barnmorskor och undersköterskor som gjorde ett fantastiskt arbete vid födseln.

Inlägget har fått många att skicka sina varmaste gratulationer och lyckönskningar till den lilla familjen.

”Grattis bästa du”, skriver Melodifestivalen-artisten Theoz.

”Åh där är hon ju. Njut av bebisbubbla! Stort grattis och trevligt att ses igår!”, skriver Sanna Nielsen.

”Gratttiiiisssss”, skriver förre Idol-deltagaren Alice Svensson.

Nu skickar vi ett stort grattis till de nyblivna föräldrarna, Axel Schylström och flickvännen Malin. Hurra för livet!

Exit mobile version