Foto: TV4/TT

Tareq Taylors fina ord om brorsdottern Sunny – som gör succé i Idol

Sunny Taylor gör succé i Idol.
Bakom kulisserna backas hon upp av en nybliven Kristallen-vinnare…

”Idol” är tillbaka med en ny säsong. Juryn med Anders Bagge i spetsen letar nu febrilt efter Sveriges nästa stora talang i musikprogrammet som genom åren upptäckt blivande stjärnor som Måns Zelmerlöw, Agnes Carlsson och Amanda Jenssen.

Kanske kan Sunny Taylor, 20, gå i deras spår? Hon deltar nu i programmet och har gått vidare.

Foto: TV4

Juryn har hyllat hennes unika sångförmåga och Sunny har själv lättat sitt hjärta inför den tuffa utmaningen i TV4-showen.

Foto: TV4

I samband med sin slutaudition blev det känslosamt för Sunny.

20-åringen backas bland annat upp av tv-profilen och Kristallen-vinnaren Tareq Taylor – som är Sunnys farbror. Sunnys pappa, Zafer, medverkade som bekant i SVT:s succéserie ”Tareq Taylors matresa” i år. Även Zafer har tidigare testat sina musikaliska vingar i ”Idol” 2011.

I samband med Sunnys Idol-resa i år har en stolt Tareq Taylor bland annat visat sitt stöd till brorsdottern i sociala medier.

Tareq Taylor. Foto: Stina Stjernkvist/TT

På Instagram skrev Tareq då det var dags för Sunny att göra entré i programmet:

”Ikväll börjar resan i Idol för Sunny min brorsdotter❤️ Hoppas att ni vill stötta denna underbara tjej och följa hennes resa. Ikväll 20:00 så börjar den”, skrev Tareq.

Vild glädje uppstod hemma när Sunny fick höra via videosamtal med Anders Bagge att hon gått vidare i tävlingen!

Foto: TV4

Nu önskar vi Sunny och de andra modiga artisterna lycka till! Tack för att ni bjuder oss på musikalisk underhållning i dessa pandemitider!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!