Vill ta över Allsången – Jessica Andersson berättar om sin dröm

Jessica Andersson vill ta över allsången

Jessica Andersson har funnit en ny passion i rollen som programledare. Just nu håller hon på att spela in sin andra säsong som ledare för ”Ensam mamma söker”, ett jobb hon fullkomligt älskar.
– Det är så jäkla kul och jag måste verkligen säga att tjejerna inspirerar mig. Att de vågar kasta sig ut. Det är en så jäkla knäpp situation att dejta sju killar samtidigt. Jag hade aldrig fixat det, säger hon till Aftonbladet.

”Jag vet att jag skulle göra det riktigt bra”

Och uppdraget har fått henne att vilja klättra i tv-branschen.
– En dröm jag har är att jag vill ta över Allsången. Sanna gör ett fantastiskt jobb och blir säkert kvar många år till, men jag skulle inte behöva fundera många minuter om jag fick frågan, säger hon till Aftonbladet.

Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Jessica tillägger sedan:
– Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag inte tog en sådan chans om jag fick den. Att leda Melodifestivalen är också en dröm. Inte för att klappa mig själv för mycket på axeln men jag vet att jag skulle göra det riktigt bra. Det är många kollegor som fått chansen och jag kan tycka att det är på tiden att SVT ställer frågan även till mig eftersom jag är så förknippad med Melodifestivalen och dessutom har vunnit tävlingen, säger hon till Aftonbladet.

Vad tycker du, borde Jessica ta över Allsång på Skansen efter Sanna Nielsen? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet. 

Exit mobile version